Nasıl yokluktan var olduk?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hz. Muhammed Arap'lara gönderilmiş bir peygamber ama Arap'lar bunu sadece kapalı giyinmek ve kur'an-ı kerim okumak olarak algılıyor.
Neden hocam. O kadar mükemmel ve kolay anlaşılan bir kitapsa, verilmesi gereken bilgileri düzgün verebiliyorsa ve insanlığa ışık olması gerekiyorsa kendi anadili ile okuyabilen birisi neden yanlış anlıyor.

Mantıklı bir şekilde tarafsız okuyabilirseniz ben dine inanıp da koru koru savunan, bilimsel hiçbir şeyi kabul etmeyen, Kendi Kitaplari sizin deyisinizle "İlim Çin'de olsa bile arayiniz" demesine rağmen burada mantıkla açıklamaya çalıştığımızda inanmayan ve Kendi kitabı dışında hiçbir bilgiyi kabul etmeyen her insan kötüdür. Kapalıdır dışarıya.

Aynen kanka forum olmasa müslümanlığa sövecek kişileri savunmaya devam.

Allah'ın emrettiği şeyleri(farz) yerine getirmeyenler hepsi cehenneme gidecektir.(Müslüman kimliğinde olanlarda dahil)
Şunuda ekliyim müslüman günahlarını çekip cennete alınacak diye bir ibare bulunmamaktadır.
Ekran Görüntüsü (18).png

Aynen kanka forum olmasa müslümanlığa sövecek kişileri savunmaya devam.
Forumla alakası yok. Sovecek birisi olsaydım neden sadece teknolojik bir yerin beni engellemesine izin vereyim? Konulan hapis cezası alınabilecek yasaları cigneyebilecekler varsa. Ben bu tartışmadan gayet zevk alıyorum çünkü saygı çerçevesinde tartışıyoruz.

Forumla alakası yok. Sovecek birisi olsaydım neden sadece teknolojik bir yerin beni engellemesine izin vereyim? Konulan hapis cezası alınabilecek yasaları cigneyebilecekler varsa. Ben bu tartışmadan gayet zevk alıyorum çünkü saygı çerçevesinde tartışıyoruz.

Sana sövecek biri demiyorum.Sen ahlaklı birine benziyorsun @Furkaninkosesi bu arkadaşa diyorum.

Kuantum köpüğü bilinen bir teori. Bilmem uzaktan yoga yapıyor gibi mi görünüyorum negatif enerji falan? Bu teorinin altı boş bir teori değil hakkinda yazilmiş birçok makale var.
Negatif enerji, kuantum vakumu, üzerine ciltlerce kitap yazılmış bir çalışma. Herhalde köpükler içinde yoga yaptığınız için görmemiş olabilirsiniz.

Neden hocam. O kadar mükemmel ve kolay anlaşılan bir kitapsa, verilmesi gereken bilgileri düzgün verebiliyorsa ve insanlığa ışık olması gerekiyorsa kendi anadili ile okuyabilen birisi neden yanlış anlıyor.

Çünkü mükemmel bir kitap değil. Birileri kriptik; okuması için bir bilgi birikiminin olması gerekli derken birileri her şey apaçık yazıyor der. Daha bu konudaki kararsızlıklarını çözmek yerine ebedi cehennemde yanmanın her ateistin işine geldiğini savunurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı