Ne Olacak Bu CS:GO'nun Hali?

Bu saatten sonra düzelmez ki.

Neden her duvar arkası vuruşu hile olarak algılıyorsunuz ki o kapı arkası vurma taktiği benimde kullandığım bir taktik doğru zamanlama ve doğru yere cross koyma ile her el ya bir kişinin canını azaltıyorum yada bir kişiyi oyun başından eliyorum.
Adamın yere bakarak vurması dışında duvar arkası vuruşunda bir sorun yok. Tüm raunt boyunca SpinBot oynadı. Basit eğlence de daha çok yaşıyorum bu olayları. Rekabetçi de de dün gece Wallhack geldi bir tane. Takım arkadaşları söylemişti.

Etkiliymiş hocam çözüm yolunuz...

Faceit'te ve ESEA'da geçtiği iddia ediliyor bu attığımın hocam. Bugün karşıma geldiği için konuyu oluşturdum. Faceit'te adam dönüyordu resmen :)

Isınamadım gitti hocam o oyuna. CS gibi klasik değil. Pay2win deniyor birde ne kadar doğrudur meçhul.

İşin sonunda bizde bir hileci olacağız gibi görünüyor ama hayırlısı...
Valorant'ta para ile sizi öne geçirecek hiçbir şey satın alamazsınız, sadece kaplama satın alabilirsiniz.

Bu şunun gibi bir hal aldı: Sigara içmeyi seviyorlar, bu kanser olmalarına neden oluyor ama bırakamıyorlar.
Aynısı bu da. CS:GO oynamayı sevdiğimiz için kanser olmayı kabullenerek oynamaya devam ediyoruz. Oynamayınız efenim veya yapabiliyorsanız daha profesyonel platformlara yönelin. Ne olduklarını tam olarak bilmiyorum fakat faceit gibi yerlerde daha az hile oluyor. İlla oynayacağım diyorsanız öyle oynayın derim.

Bu şunun gibi bir hal aldı: Sigara içmeyi seviyorlar, bu kanser olmalarına neden oluyor ama bırakamıyorlar.
Aynısı bu da. CS:GO oynamayı sevdiğimiz için kanser olmayı kabullenerek oynamaya devam ediyoruz. Oynamayınız efenim veya yapabiliyorsanız daha profesyonel platformlara yönelin. Ne olduklarını tam olarak bilmiyorum fakat faceit gibi yerlerde daha az hile oluyor. İlla oynayacağım diyorsanız öyle oynayın derim.

FaceIT desteğini veriyor hocam artık hileler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı