Ne olacak CS:GO'nun hali?

2 haftadır düzenli olarak arkadaşlarımla rekabetçi giriyorum, gümüşüz ve 3-4 defa hile gelmiştir ve ona rağmen yeniliyorlar. Bence Valve maçlara hileli bot koyuyor.

Silver 1'im (dünyanın en iyi rankı) ve karşıma hiç hile gelmiyor. Gerçi zamanında 24 TL'ye almıştım Prime'ım şu anda ondan da olabilir.
Silver I olduğunda ciddi misin? Öyle olduğunu varsayıyorum. Hileci olanların hali iki türlü yere çıkıyor. Eğer kasten rage oynuyorsa veya hilesi olduğunu gizlemeyi beceremeyen bir geri zekalı ise çok geçmeden ban yer. Öbür türlüsü, rage oynadığı halde ban dalgasından yırtanlar olduğu gibi (VAC zaten kevgir gibi) hilesini gizlemeyi beceren genelde uzun süre oynamayı becerir ve tamamına yakını silver ve nova hattından çıkar. Eğer silver veya nova oyuncusu sürekli hile geliyor diye ağlıyorsa kuvvetle muhtemelen aptaldır veya oyunu hiç özümseyememiştir. İstisnai durumlar da vardır. Canı sıkılmış bir nova oyuncusu hile kullanmaya karar verir ve ilk kurbanlarından birisi siz olabilirsiniz. Bu sürekli karşılaşacağınız bir durum değil. Çünkü öyleleri kısa süre içinde ya VAC mezarlığına gider yada muhafız-kartal seviyesine yükselir. Yani kısacası sizin hileci görmemeniz olağan bir durum. Anormal tarzda oynayan ve sizden çok daha iyi oynayan birisi gelirse o kişi boostlanmak için başkasına vermiştir hesabı.

Silver'i olduğunda ciddi misin? Öyle olduğunu varsayıyorum. Hileci olanların hali iki türlü yere çıkıyor. Eğer kasten rage oynuyorsa veya hilesi olduğunu gizlemeyi beceremeyen bir geri zekalı ise çok geçmeden ban yer. Öbür türlüsü, rage oynadığı halde ban dalgasından yırtanlar olduğu gibi (VAC zaten kevgir gibi) hilesini gizlemeyi beceren genelde uzun süre oynamayı becerir ve tamamına yakını Silver ve nova hattından çıkar. Eğer Silver veya nova oyuncusu sürekli hile geliyor diye ağlıyorsa kuvvetle muhtemelen aptaldır veya oyunu hiç özümseyememiştir. İstisnai durumlar da vardır. Canı sıkılmış bir nova oyuncusu hile kullanmaya karar verir ve ilk kurbanlarından birisi siz olabilirsiniz. Bu sürekli karşılaşacağınız bir durum değil. Çünkü öyleleri kısa süre içinde ya VAC mezarlığına gider ya da muhafız-kartal seviyesine yükselir. Yani kısacası sizin hileci görmemeniz olağan bir durum. Anormal tarzda oynayan ve sizden çok daha iyi oynayan birisi gelirse o kişi boostlanmak için başkasına vermiştir hesabı.

Nova-mg civarlarındaydım eskiden ama bilgisayar bozulunca rank Silver 1'e düştü oynamayınca. İkisinde de hile ile karşılaşmadım.

Nova-mg civarlarındaydım eskiden ama bilgisayar bozulunca rank Silver 1'e düştü oynamayınca. İkisinde de hile ile karşılaşmadım.
Sana sarı bölgeyi (dmg ve üzeri) bir gösterelim kafayı yersin. Çift keleş aşağısında neredeyse yok gibi zaten. Paranoyak oldum. Seçkin statüyü mü sildiler, güven faktörü mü düştü diye sürekli bakıyorum. 1 ayda yalnızca spinbot 5-6 kez geldi. Legit oynamaya çalışan ama maçın sonuna doğru dayanamayıp kuduran wallhack kullanıcıları da var.

Oyunun ücretsiz olması ve VAC sisteminin iyileşmemesi sonucunda ipini koparan hesap açıp oyuna dalıyor.

Sana sarı bölgeyi (dmg ve üzeri) bir gösterelim kafayı yersin. Çift keleş aşağısında neredeyse yok gibi zaten. Paranoyak oldum. Seçkin statüyü mü sildiler, güven faktörü mü düştü diye sürekli bakıyorum. 1 ayda yalnızca spinbot 5-6 kez geldi. Legit oynamaya çalışan ama maçın sonuna doğru dayanamayıp kuduran wallhack kullanıcıları da var.

Oyunun ücretsiz olması ve VAC sisteminin iyileşmemesi sonucunda ipini koparan hesap açıp oyuna dalıyor.

Bu durum Prime hesapta mı oluyor?

hilelere çözüm bulunmuştur umudu ile giriyorum

Hilelere hicbir zaman kesin bir cözüm bulunmayacak. Nasil ki virüsleri kökten engellemek icin kesin bir cözüm bulunamiyorsa, bu da öyle. O yüzden bosuna ümitlenmeyin.

Sen birini engellersin, karsindaki yenisini cikarir. Onu da engellersin, yine bir baska hile cikar piyasaya. Bu böyle devam eder.

Bu durum Prime hesapta mı oluyor?
Aynen öyle. 500 win, 1200 saat, iki madalya + 27 level ve güven faktörü normal olan hesapta oldu. Ne zaman LEM/LE çıksam oyun sapıtıyor. Önceden de 800 saatlik bir hesabım daha vardı yavşak ev arkadaşım yüzünden ban yemişti. Toplam 2000 saatlik (Ekim 2016'dan bu yana) geçmişimde hiç bu kadar berbat olduğunu görmedim.

Aynen öyle. 500Win, 1200 saat, iki madalya + 27 Level ve güven faktörü normal olan hesapta oldu. Ne zaman LEM/LE çıksam oyun sapıtıyor. Önceden de 800 saatlik bir hesabım daha vardı yavşak ev arkadaşım yüzünden ban yemişti. Toplam 2000 saatlik (Ekim 2016'dan bu yana) geçmişimde hiç bu kadar berbat olduğunu görmedim.

Uzun zamandır girmediğim için pek bir bilgim yok. Ama oyunda oynanılabilirlik pek kalmadı açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00