Neden bu kadar Valorant karşıtısınız?

Ne CS, ne Valorant ikisini de şu an oynamayan birisi olarak, (CS'yi eskiden oynardım, Valorant'ı da denedim). Valorant bana göre değil, bir FPS oyunu oynuyorsam çatışmaya girip, keleş veya M4 kullanmak isterim. İşte bu yüzden BF4 adamdır (!)
 
Karşıt değilim hatta eğer FPS oyunları kategorisinde bir e-sporcu olmak istiyorsanız valorantda daha rahat başarı elde edersiniz.
CS GO ya gelirsek hala oynana bilir ben Valorant çıkmamışken CS GO oynuyordum alışkanlık olduğu için oynuyorum.
CS GO da da başarı elde edebilirsiniz Faceit oynayıp 10 level olup ve günde 10-20 maç kazanıp FPL e çıkarak ama dediğim gibi Valorant da başarı elde etmek daha kolay diyebilirim.
 
Maalesef öyle değil. Mm modunda lem ve üstü elolarda dönen her 2 maçta 1 hileyle karşılaşıyorsun. Gümüşte oynayıp laf edenlere demeni anlarım ama yüksek elo için durum bu maalesef. Her maç hile kaynıyor, hile işi bahane falan değil.

Hangi yüksek elo hocam lem mi yüksek elo? Oyunun her elosun da oynadım. Eğer oyuna biraz zaman ayırdıysanız belli bir saati yapdıysanız ve artık 1 2 madalya almaya başladıysanız karşınıza hile gelmiyor. 9 madalyaya sahibim en son hileyle herhalde 3 yıl önce falan karşılaştım belki daha da az. Madem o kadar canınızı sıkıyor hileler FACEIT oynayabilirsiniz mmden 1000 kat daha kaliteli bir platform çoluk çocuk yok hile yok.
 
Oyun yeni değil mi? Tüm mekanikler zamanla oturmaz mı sizce?

@ahmetaltkn komik mi? Ne gördün burada komik bir şey? Söyle de biz de gülelim. CS:GO fan boyluğununda bu kadarı, oyun 10 yıllık be :D ? Valorant'ın mekanikleri ile karşılaştırıyorsunuz. Gerçi bu iki oyunu karşılaştıran'ın kafasını anlamakta da zorlanıyorum.

İkisinin de fanı ve oyuncusu değilim. Yer yer az miktarda oynadım ikisini de CS:GO daha çok hoşuma gitti. Valorant'ta 100 saat civarı geçirdim çünkü arkadaşlarla çok sarıyor. Bir de klasik 2 gün girmesen aim ölüyor. Ya da benim rekabetçi oyunlarla pek alakam yok o yüzden. Battle Royale daha çok seviyorum. PvP olarak Valorant daha iyi ama. Tek oynamaya gelmiyor ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı