Neden Korsana Destek Yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin parası yok ve oyunlar pahalı. Herkes bunun farkında ama bu korsan kullanmayı gerektirmez. Empati kurun. Sizin kendi yaptığınız oyun için yaptığınız yatırımları emekleri düşünün. Ama herkes bu emeklerin karşılığını korsan oynayarak karşılıyor. Para yoksa emek var. Bakacaksın indirimleri kovalayacaksın. Para biriktirmeye çalışacaksın. Bu süreç içinde ücretsiz oyunları oynayacaksın. Zaten parası olmayanlar için çok zor bir durum bu. Hiçkimse beleşe oyun almaz. Günah. Bu durumun hırsızlıkdan farkı yok. Mesela bir adam bankadan para çaldı. Önünüze serdi. Buyurun alın diye. Sizce siz alır mıydınız?
 
Bugüne kadar oyunlara 70 liradan fazla para vermedim. Hepsi de AAA oyunlar. Azıcık indirim dönemi beklerseniz bütün oyunları ucuza alabilirsiniz. Cyberpunk çöpüne 189 TL verdim orası ayrı konu. Yediğim en büyük kazık olabilir.
 
Ayrıca o AAA oyunları bedavaya yapmıyorlar yani sadece gelir yok büyük miktarda gider de var. Büyük bütçeli bir oyunu bedavaya indirip hakkı olan parayı vermiyorsanız ayıptır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı