Neden Linux kullanmıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo, gayet de mümkün.
Değil. Kursan bile sistemi aşırı yavaşlatıyor, tema olarak değil ekran üstü çalışan program olarak kullanıyorsun. Windows'da dilediğin gibi kişiselleştirme yapamazsın Kapalı Kaynak kodludur ve Masaüstü ortamını değiştirmene izin vermez.
 
Oynadığım ve sevdiğim türdeki oyunların hepsi Linux'ta olsa düşünmeden geçerim.
 
Windows ile alakalı, bütün görünüm değişimleri Google'da ne yazsan, çıkar. Bir de bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz ya kopuyorum.
Senin kişiselleştirme algıların ondan ibaretse o pek sistemi tamamen değiştirmek olmuyor. Bilmediğin konular hakkında yorum yapmasan rezil olmazsın.
 
Senin kişiselleştirme algıların ondan ibaretse o pek sistemi tamamen değiştirmek olmuyor. Bilmediğin konular hakkında yorum yapmasan rezil olmazsın.

Üstüne bindirmek oluyor kısaca, Linux dağıtımlarında masaüstü ortamını değiştirip bir sürü tema kursan bile sistem ölmüyor.
 
İşimde kullandığım programların Linux desteği yok. Emulator gibi şeylerle de kullanılamıyor. Ayrıca bana gereksiz geliyor. Aşırı fanatik bir kitlesi var. Sanki Linux kullanmayanlar bilgisayardan anlamıyormuş havası veriyorlar(böyle yapmayan azınlığı tenzih ediyorum). Herkes Linux kullansın istiyorlar. Param var. Sistemim iyi. Kendimi söğüşletmeyi seviyorum ve Linux kullanmıyorum. Sana ne?
Sosyal tayfasının Linux fanatikliği ne zaman bitecek, merak ediyorum.
 
Aynı rahatlık Ubuntu'da da var. Ben bilgisayar kullanmaya Ubuntu ile başladım ve hiç bir şey bilmiyordum gayet basit. Herkes Linux'u duyunca aklına Terminal filan geliyor. Ben tek bir terminal kodu bilmeden bile Ubuntu ile başlamıştım. Ön yargı var.
Terminal ile alakam olmadan Ubuntu'yu kullanmam mümkün mü sence? Sadece video izlemek, Technopat Sosyal'de takılmak için kullanacağım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı