Neden Technopat?


Neden Technopat?


Neden Technopat?​

Öncelikle 30 Eylül 2020’den beri burada bulunan “yeni” bir kullanıcı olduğumu belirtmek isterim. Daha önce farklı forumlara girdim ve açıkçası 5-10 günden fazla durduğum bir forum bulunmuyor “Technopat” dışında. Tam bugün 18/11/2020 tarihinde 400 mesaj, 28 konu, 208 beğeniye ulaşmış bulunmaktayım. Bu forumda bulunduğum yaklaşık 1.5 aydır gerçekten gayet memnunum fakat Technopat Sosyal moderatörlerinin memnun olduğunu pek sanmıyorum. :) Sadece 1.5 ayda 8 uyarı aldım.

Asıl konuya gelelim neden Technopat. Technopat çünkü burada insanların çoğu birbirine saygılı, bilgili, yardım sever, sıcakkanlı, içten insanlar. forumda Türkçeye çok önem veriliyor diğer forumların aksine bu forumda sizin mesajlarınız kontrol ediliyor ve bu kontrol işlemi çok hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Moderatörler işini önemsiyor. Forum kaydı diğer forumların aksine daha hızlı ve kolay. Örneğin da forumunda kaydım 3 gün sürmüştü. DH forumda üyeliğim 1 aya yakın bir sürede onaylandı.

Technopat XenForo ile çok kullanışlı ve güzel bir görünüme sahip hatta çoğu forumda bulunmayan tema özelliği ile beni cezbetti. İmza konusunda uzun imzalara izin vermesi de çok hoş. Forumda paylaştığım 28 konudan hepsi 10 dakika içerisinde bir cevap aldı. Burada cidden “usta” kelimesini sonuna kadar hak eden insanlar var. Forumdaki rank/rütbe/seviye özelliği de çok hoş.

Konu oluşturmak çok kolay şu ana kadar hiçbir forumda rastlamadığım harf, noktalama işareti düzeltme özellikleri var. Foruma ilk geldiğimde cidden çok şaşırtmıştı beni bu olay. Çünkü gerçekten kolay bir şekilde konuları düzenleyip karmaşıklıktan kolayca kurtulunabiliyor. Tavsiyeler, blog, sorular, oyunlar, telefon vs. gibi sekmelere ayrılmış olması karmaşıklıktan kurtarıp sizi sanki ferah sakin bir odadaymışsınız gibi hissettiriyor. Ayrıca ilan verip satış-alış işlemlerini de gerçekleştirebileceğiniz bir alan bile var! Bir sürü sitede dolaşmaya gerek kalmadan cidden bilgili ve güvenilir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Hatta forumda English Section alanı bile var mükemmel.

Kısaca kullanımı kolay, güvenilir, hızlı, arayüzü güzel bilgisayar yormayan bir forum. Sayfayı yenilemek bile diğer forumlarda 5-6 saniyelere kadar çıkabilirken Technopat’ta 1-2 saniye bile sürmüyor. Teşekkürler böyle güzel bir forum ortamı sunduğunuz için. Gerçekten çok kaliteli bir forum moderatörlere ve kuruculara içtenlikle teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat iyi güzel de adamın birisine yardım ediyordum, gecenin 4'ü veya 5'i tam hatırlamıyorum, uykuluyum zaten yazdığıma pek dikkat etmiyordum. Neyse işte adamın sorunu çözüldü ben de yattım uyudum. Öğleden sonra 1 gibi girdim birileri beni raporlamış yok cümlenin sonuna nokta koymadı diye falan, nereden baksan 20 tane falan uyarı aldım 5 gün civarı yasaklanmıştım. Technopat'ın tek sevmediğim tarafı budur.
 
Ben de yeni üyeleri seviyorum.

ama Gamepower, Power Boost, Game booster ve James Donkey savunursanız ebedi düşmanım olursunuz, SS alıp her seferinde yüzünüze vururum.

Hocam elimde bir Izoly kasa ışıklı pışıklı çok güzel bir kasa var işlemcim i5 4 çekirdek 4 GB ekran kartı 8 GB RAM 1 TB harddisk C4 onaylı bomba gibi 400W PSU var GTA 5'i Full ayar açıyor size 1500 e vereyim 😂 😁
 
Okurken dedim bu nasıl bir sevgidir, ne kadar para aldı eceba yazmak için gibi sorular gelmedi değil:) İyi güzel yazı da biraz abartılı geliyor bu şekilde övmeler bana.

Nezih bir ortam burası tekrardan hoş geldiniz deyip, kaçayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı