Neden yaşıyorsun?

  • Konuyu başlatan Oxeld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 6.439
Daha iyi bir insan uygarlığı için. Benden sonra gelecek nesile ne kadar fazla katkıda bulunursam o kadar bonus puan alırım. Ne kadar çok bonus puan alırsam, tarih kitaplarında yer almam bi o kadar artar.
 
Bu dünyada amacımıza ulaşmak için yaşıyoruz. Tabi herkesin amacı farklı. Bunu da kişinin kendisi bulması lazım. Bu yüzden bazıları bulamadan göçüp gidiyor bazıları ise amacına ulaşıp gidiyor. Ama sonuç olarak herkes aynı sonu yaşıyor.
 
Aslında neden yaşadığımızı merak etmişimdir. Çünkü bana saçma geldi belkide benimle aynı fikirde olan arkadaşlarda vardır. Doğuyoruz, Büyüyoruz, hayatımızın 16 yılımızı okula veriyoruz. Ki hayatımızın yarısını okumaya veriyoruz. Neden çünkü olacak çocuğumuzun daha iyi bir şartlar altında yaşaması için. oda büyüyünce olacak çocuğu için yaşıyor. Saçma değil mi ?. Saçma bir kısır döngü içerisindeyiz sanki.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı