Ban yedin geçmiş olsun. Cümle sonuna nokta koymadın.SDN Forum

Ban yedin geçmiş olsun. Cümle sonuna nokta koymadın.SDN Forum
Cümle değil ki.Ban yedin geçmiş olsun. Cümle sonuna nokta koymadın.![]()
Burda ifade bırakmak yasak mıymış?@Mustafa Deliktaş kim söylüyor bunu? Bize isim ver ki @MF abime soyleyim. Şikayet eden arkadaşa, aklı başına gelene kadar BAN'ı atsın. 'Burada atılacak bir BAN vardi onuda ben attım. Ben @MF, commander Fidan'
Hayır. Örnek vermek gerekirse, aşağılayıcı olarak kullanmak yasak.Burda ifade bırakmak yasak mıymış?
Bence işe SDN Forum’u daha kurumsal bir yer yaparak başlamalısınız. Görüldüğü üzre moderatörü başka bir foruma gelip ortalığı kızıştıracak ve kuralları sorgulayacak kadar başıboş bırakılmış. Bence forumdaki görevinize acilen son verilmeli ki muhtemelen öyle de olacak.SDN Forum
Yanlış anlaşılacağımı biliyordum.Görüldüğü üzre moderatörü başka bir foruma gelip ortalığı kızıştıracak ve kuralları sorgulayacak kadar başıboş bırakılmış.
Recep Abi el atsın şu foruma.SDN Forum
Heh işte ben de hep onları görünce dedim böyle de değildir illa ki gelip buraya da bakmak lazım. Her türlü modların işi zor ya.SDN foruma geçen gün göz gezdirdim. Orada Technopat hakkında yazanların hepsi burada uyarı alanlar.
Hatta bazıları aynı nicki kullanıyor. Marka ismini küçük yazdım diye, bir nokta koymadım diye beni şu kadar süre banladılar diye konular açtıklarını gördüm.
Bir tanesinin mesajını bulup kontrol ettim, adamın bir cümlesinde 5 tane imla hatası var. Hiç dokunmadan yayınlasan kime bir şey anlamaz. Düzeltmeyi bırak okumak bile işkence.
Herhangi birine bu mesajı düzenle sonra uyarı ver desen onu bir daha görmemek için 10 yıllık uyarı verir. Biz çoğu zaman 1 saat veriyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.