Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sen daha önce winget komut satırıyla ilgili güncellemelerle alakalı bir komut girdin mi sistemine? Tek komut ile uygulama Kurun/Güncelleyin tarzı.

Winget komutu kullanmıstım hocam.

Sen daha önce winget komut satırıyla ilgili güncellemelerle alakalı bir komut girdin mi sistemine? Tek komut ile uygulama Kurun/Güncelleyin tarzı.

winget upgrade --all bu komut​

NVIDIA GeForce Experience Nvidia.GeForceExperience 3.28.0.417 Tag: nvidia winget

Winget'in bu arkadaşla ilişkisi var. NVIDIA App üzerinden daha önce sürücü kurarken herhangi bir sorun yaşıyor muydun?

Yaşıyordum hocam.

NVIDIA GeForce Experience Nvidia.GeForceExperience 3.28.0.417 Tag: nvidia winget

Winget'in bu arkadaşla ilişkisi var. NVIDIA App üzerinden daha önce sürücü kurarken herhangi bir sorun yaşıyor muydun?

Yani bugün NVIDIA App ile denedim mavi ekran.

Bu sorun başladığından bu yana herhangi bir temiz kurulum denedin mi sistemle ilgili? DDU tercihinin de işe yarayacağını düşünmüyorum şu aşamada.

Denemedim hocam.

Bu sorun başladığından bu yana herhangi bir temiz kurulum denedin mi sistemle ilgili? DDU tercihinin de işe yarayacağını düşünmüyorum şu aşamada.

Ayrıcı 7-8 aydır format atmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı