Okul Hayatınızda Yaşadığınız En Utanç Anılar

Yağmurlu, sisli bir kış günüydü. Çişim geldi, teneffüste WC'ye gittim. Girdim, kapıyı kilitledim, işimi gördüm, çıkayım derken kapı sıkıştı. Açılmadı. Uğraştım bayağı, sonra millet falan toplandı. En son tekme vurdum ama nasıl vurduğumu hatırlamıyorum. Kapıyla birlikte, kapının tam arkasında duran gözlüklü arkadaşa uçtum. Yerler de ıslaktı, üstü başı batmıştı. Ben de üstünde suni teneffüs pozisyonundaydım. Hocalar da görmüştü. Got dammit!

Güzel bir anı değildi adını bile bilmediğim dostum.

Lisenin ilk yıllarında, birinci kattayız ama bayağı yüksek. İkinci, üçüncü kat gibi neredeyse. Neyse pencereden aşağıdaki arkadaşımla konuşuyorum, teneffüsteyiz. Nasıl sarkmışsam düştüm, bütün okul başımda. İyi ki yere düşerken kafa üstü düşmedim de, sadece kol kırığı ile kurtulabildim. Bir de her yerlerim açıldı düşerken, ben oraya çok takıldım. :D İyi ki hastaneden sonra okul değiştirdim. :D

O son sarkmayı yapmayacaktım. :D

Hayır bir de arkadaşım hissetmiş olsa gerek, düşmeden önce son konuşmamız şuydu;
- Düşeceksin laaaa dikkat et.
+ Yok be oğlum, ne düşmesi bebek miyim ben? :) (Dedim ve biraz daha sarktım, o hareket beni bitirdi. )

Lisenin ilk yıllarında, birinci kattayız ama bayağı yüksek. İkinci, üçüncü kat gibi neredeyse. Neyse pencereden aşağıdaki arkadaşımla konuşuyorum, teneffüsteyiz. Nasıl sarkmışsam düştüm, bütün okul başımda. İyi ki yere düşerken kafa üstü düşmedim de, sadece kol kırığı ile kurtulabildim. Bir de her yerlerim açıldı düşerken, ben oraya çok takıldım. :D İyi ki hastaneden sonra okul değiştirdim. :D

O son sarkmayı yapmayacaktım. :D

Hayır bir de arkadaşım hissetmiş olsa gerek, düşmeden önce son konuşmamız şuydu;
- Düşeceksin laaaa dikkat et.
+ Yok be oğlum, ne düşmesi bebek miyim ben? :) (Dedim ve biraz daha sarktım, o hareket beni bitirdi. )
Otobüste aşırı sesli gülerek tüm dikkatleri ben çektim teşekkürler 🤣🤣

Ben her zaman iri kalıplı birisi olmuşumdur. Lisede veliler hep öğretmen sanırlardı beni. :) Neyse lise 3'te daha yeni öğretmen olmuş cok genc bayan öğretmen vardı ve bir gün bir kaç kız derste kaldırıp öğretmene, hocam erkan yapmadık yaramazlık bırakmıyor ortalığı yıkıyor ama siz herkese kızarken erkana neden hiç birşey demiyorsunuz diye sormuşlardı. Hani derlerya insanların içi fesattır o hesap, ikimizide utandırmışlardı ve teneffüslerde bir daha bir araya gelip hiç sohbet etmemiştik. :)
Üzdün :'(

7 veya 8. sınıftı galiba. Kızın birinden hoşlanmıştım ve seni seviyorum demiştim. Gidip en yobaz hoca olan tarih hocamıza şikayet etmişti ve yerin dibine girmiştim resmen. :D Ahhaahahaja. Bir de hani güzel kızların yancı çirkin arkadaşları olur ya. Onlarda vardı yanında ve tenefüste herkesin ortasında azar işitmiştim hocadan. :):D Ahahahahah. Pişman değilim iyikide dedim. Hahahaahaha. God damm. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı