Okulda haksızlığa ve zorbalığa uğruyorum

Hocam onlarla uğraşmasına ne gerek var Ankara'da oturuyorsa gelsin bana söylesin ben karapürçek bebesiyim adamın aklını alırım.

Herhalde siz de Ortaokul'a gidiyorsunuz. Arkanız sağlam olması onu ilgilendirmez. Döverek işi çözemezsiniz. En iyisi konuşarak çözmek olmadı disiplin cezası verilecek.
 
Ailen ile okula gidip hocan ile görüşmelerini iste. Muhtemelen sorunun düzelecektir.
 
Merhaba arkadaşlar, bugün size içimi dökeceğim adeta. Okulda bizim sınıftan bir grup var 10 kişi yaklaşık olarak aşağı yukarı ve bu grup sürekli bana karışma peşindeler. Durduk yere geliyorlar laf atıyorlar, sürekli sebebi ise bedende top kaçırmıştım bir kere ve zaten kaçırmak normal bir şey hoca falan da söyledi ve bunlar beni hiç kadroya almıyorlar. Çoğundan iyi olmama rağmen ve okul turnuvası vardı herkesten para topladılar ben de eşit miktarda para verdim yine oynatmadılar. Şahsen bana laf atmalar pek umurumda değil ama okulda saf gibi görünüyorum. Küfürsüz bir cevap vermek istiyorum ne yapabilirim? Yardım edin. Yıllardır zorbalığa uğruyorum ve bir tane şüpheli arkadaşım var. 1 2 hafta önce bir çocuğun mahallesine gittik top oynuyorduk ve birdenbire yine olay çıktı ve o benim şüpheli arkadaş beni savunmadı. Ona sonradan niye savunmadığını sorduğumda ise, bana seni savunsam ne olacak sanki cevabını verdi :( sınıftakiler benimle sürekli ugrasıyor ses çıkarmadığımdan dolayı çünkü küfürsüz bir şekilde çok bir cevap yok veya ben bulamıyorum.

İdareye şikayet et, bunlar bana böyle böyle yapıyorlar diye. Bazıları ipine takmaz ama şansını dene. Oda olmadı onlara nazikçe uyar devam ederler ise aileni çağır idareye gidip ailen konuşsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı