Okulda kazandığım tableti nasıl alabilirim?

Dans eden noodle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi benim ben okulumdan tablet kazanmışım. Ama okul Malatya'da ben ise başka bir şehre taşındım. Tableti almak için velinin gitmesi mi ne gerekiyormuş ama bu pek mümkün değil. O okuldaki bir hocadan rica ettim işte yardım edebilir misiniz bu konuda vs. Dedim. Dün görüldü attı ama cevap vermiyor. Şimdi çok sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum hocayı. Ne yapabilirim sizce? Ve okullar tatil edilse bile ben tabletimi alabilir miyim sizce?

Not: Hocayla telefonda konuşmak istemiyorum. Bu yüzden mesaj attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi benim ben okulumdan tablet kazanmışım. Ama okul Malatya'da ben ise başka bir şehre taşındım. Tableti almak için velinin gitmesi mi ne gerekiyormuş ama bu pek mümkün değil. O okuldaki bir hocadan rica ettim işte yardım edebilir misiniz bu konuda vs. Dedim. Dün görüldü attı ama cevap vermiyor. Şimdi çok sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum hocayı. Ne yapabilirim sizce? Ve okullar tatil edilse bile ben tabletimi alabilir miyim sizce?

Bir video çekip mesuliyet falan hepsini üzerinize alıp güvendiğiniz birine kargo verdirmeyi deneyebilirsiniz

Şimdi benim ben okulumdan tablet kazanmışım. Ama okul Malatya'da ben ise başka bir şehre taşındım. Tableti almak için velinin gitmesi mi ne gerekiyormuş ama bu pek mümkün değil. O okuldaki bir hocadan rica ettim işte yardım edebilir misiniz bu konuda vs. dedim. Dün görüldü attı ama cevap vermiyor. Şimdi çok sıkıştırmış gibi olmak istemiyorum hocayı. Ne yapabilirim sizce? Ve okullar tatil edilse bile ben tabletimi alabilir miyim sizce?

Velini konuştur telefonda ya da sen konuş ne olacak ki en kötü yüzüne kapatır :D

Bir video çekip mesuliyet falan hepsini üzerinize alıp güvendiğiniz birine kargo verdirmeyi deneyebilirsiniz
Ya biz aslında denedik bunu ama vermediler tableti :/ veli gerekiyormuş yani öyle demişler.

Velini konuştur telefonda ya da sen konuş ne olacak ki en kötü yüzüne kapatır :D
Ya söylüyorum siz konuşun diye sen konuş senin sorunun diyorlar tövbe ya rabbim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı