Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

Bizim okulda (2. sınıf falan) tostçu sabah 5-10 tane tost yapıyordu. 3. tenefüste pizza tost diye çok güzel 3.5₺'ye alınabilecek en iyi tostlardan birini yapıyordu. Birde döner. Ben sabah kahvaltı yapmadığımdan çok açtım sabah normal tost yedim sonra pizza tost yiyemedim. Son derslere doğru acıktığım için, kantinden tost ekmeğinde döner aldım ama 3. tenefüste yapıldığını unutmuşum. Çok sertti, ısırmaya çalışırken sallanmayan dişim çıkmıştı. :D

Bu konudaki 2.olayı anlatim ben 2 yıl önce okuldayken kovid 2 ay sonra okullar kapancaktı biz yine boş boş tenefüste sınıfta oturuyorduk bizim arkadaş hocanın tahtaya yazdıklarını yazarken silgisi yoktu benden istemişti bende verdim sonra çocuk yazısı bitti 3x5 sıra vardı (sınıf büyük)ben ön kapı tarafasindaydim çocuk ise en alta cam tarafındaydı biz tabii konuşuyorduk sonra çocuk oradan benim bir alt orta taraftaki sıradan çarptırarak atmayı denedi habersiz ben çocuğu izledim sonra sektirdi ama konacak yer benim sıra olcana gözüm oldu 1 hafta biri normal ışık seviyesinde biri ise sanki ışık %50 de ise %30 görmüş gibiydim 1 haftanın sonunda %35 gibi ışık görüyor hala bir gözüm ve o çocuk arkadaşım yanındayken söylemiş çok iyi oldu gözüm konusunda ve bende tabii önceden söyleseydi çocuk uzaklaştırma alçaktı ben tabii şikayetçi olmadım (bu olay gerçektir)

Benim şu ana kadar okuduğum okullarda böyle bir şeye hiç denk gelmedim ama bizim ilçedeki imamhatiplerde öğrenciler kendi aralarında imamnikahı kılıp zina ediyorlardı :D. Bu nasıl bir kafa yapısı nasıl zihniyet anlayamıyorum neredeyse her okul yılında 2-3 kez duyuyordum 15 yaşında bir kız hamile kalmış diye.

Bir Arkadaşımın var dı şu an çok konuşmasakta eskiden vu tarz bir soruyu ona şöyle sordum.

"Sizin okul garip bir yer hiç tuhaf bir şey gördün mü?"

Bana hayatın için okulda halen nasıl yapılmadığını anlamadığım şekilde biraz komik biraz ciddi ses tonu ile

"Sınıfta çeken vardı" dedi.

Anlatınca sordum nasıl yakalanmamış diye.

Montun içinden çekmiş.
Normal desem.
Okulda yaşadığınız ilginç olaylardan bahsederseniz sevinirim.

@Radeon RX 5500M

Hoca yoktu sınıfta top oynuyorduk. Top arkadaşın dizine çarpı ve açık olan pencereden okulun karşısındaki sitenin balkonundaki kovanın içine girdi. Inanması güç ama oldu ne kadar dikersen dik o siteye ulaştıramazsın topu ama gitti işte.

"Buranın en güzel orta okulu" dedikleri yerde. Uyuşturucu ticareti (kesin değil ama %100 eminim). Her türlü kavga ve küfür. Vasıfsız kötü öğretmenler. Tacizci şe*****zler. Ve daha neler neler. Yaşadığım en komik olay şunlar: İyi bir ögrenci olmama rağmen çok sıkıldığım bir gün, okuldan kaçmak için arkadaşımla bir plan yaptım. Sonra bir baktık güvenlik yok düz yüryerek okuldan çıktık. 2.olay şu. Çok iyi ve hala konuştuğum ve saatlerce oyun oynadığım bir arkadaş çevrem vardı ve sınıfta sevmediğimiz bir çocuğa WhatsApp grubunda aşırı ağır küfürler ettikten sonra birinin ifşalayıp disiplinlik olmamız, benim yazdığım şey lahmacunla ilgili bir şeylerdi ama komik bir benzetmeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı