Var.Okuldan kaçma anınız var mı?
Okuldan kaçma anınız var mı?
Ortaokulda fiilen kaçma değil de muhteşem rol yapma yeteneğimi (!) kullanıyordum. Önce o sabah anneme "hastayım ben." diyordum sonra okula gidip ikinci dersin sonuna kadar arada öksürerek arada burun çekerek ve burnumu silerek uyuma taklidi yapıyordum. 3. dersin başında öğretmenden lavabo izini alıyordum ve genelde "iyi misin?" veya "hasta mısın?" diye sorarlardı bende "evet hocam" deyip lavaboya gider döndüğümde de müdüre veya müdür yardımcısına göderirlerdi. Onlarda zaten annemi veya babamı arayıp beni eve gönderirlerdi.![]()
Dersi de ihmal ediyorsun herhalde. Arkadaşım niye yaptın bunu?Ohoo onu ben hep yapıyorum bir kere karnım çok hafif ağrıyordu sonra ailemi çağırttım eve gittim eve gidincede bilgisayara gömülmüştüm.
Dersi de ihmal ediyorsun herhalde. Arkadaşım niye yaptın bunu?
Tamam o zaman özür dilerim.Canım sıkıldı zaten 6. sınıftım çok da bir şey kaçırmadım 1 günden gene takdir almıştım ama hala aklımda güzel bir gün olarak kaldı önemli olanda o
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.