Okulların açılması hakkında objektif düşüncelerim

Artık açılması gerekiyor. Ayrıca okul açılınca sağlıktan koronadan konuşanlar vaka sayısı doğruları yansıtmıyorken ülkeye pozitif- negatif olduğu bilinmeyen binlerce mülteci alınırken neden sesiniz çıkmıyor çoğunuzun? Kışın kapat ülkeyi fakir ölsün yamulsun. Yazın da evde kalın da turistler vakalarla ülkeyi coştursun tekrar. En azından eğitim görelim artık. Samimiyetsiz geliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MrMajeste, hocam işin tuhafı da bunu diyenler tatile şudur budur yerlere gidenler. Allah için oralarda virüs yok mu? Benim yazdıkları mı okur musunuz, yanlış mı düşünüyorum?

Okul değil intihara gidiyoruz. 11'lerden biri başı ağrıdığı halde gelip maskesiz 10 kişiye temas etmiş. 11'ler de şuan bazı sınıflar kapalı. O temas ettiği kişiler arabalara biniyor onlarda o kişilere bulaştırıyor. Böyle sonsuz bir döngü. Hata yapıldı kademeli açılacaktı.

@reddline, bir ara kademeli açıldı diye biliyorum. Gene bir şey değişmedi.

Artık açılması gerekiyor. Ayrıca okul açılınca sağlıktan koronadan konuşanlar vaka sayısı doğruları yansıtmıyorken ülkeye pozitif- negatif olduğu bilinmeyen binlerce mülteci alınırken neden sesiniz çıkmıyor çoğunuzun? Kışın kapat ülkeyi fakir ölsün yamulsun. Yazın da evde kalın da turistler vakalarla ülkeyi coştursun tekrar. En azından eğitim görelim artık. Samimiyetsiz geliyorsunuz.

Samimiyetsiz olan sensin bu bir, haddini bil. İnsanların ne yapıp ne yapmayacağını sen bilemezsin sen kimsin, çoğu insan mülteci olaylarınada forum üzerinden tepki verdi. Tablonun yalanları yansıttığını söyleyip hala eğitim görmeliyiz vs. demen kadar üzücü bir şey yok, eğitim tabii ki görmeliyiz fakat bu şartlarda bu şekilde değil.
@MrMajeste, hocam işin tuhafı da bunu diyenler tatile şudur budur yerlere gidenler. Allah için oralarda virüs yok mu? Benim yazdıkları mı okur musunuz, yanlış mı düşünüyorum?
Ben hiç bir yere gitmedim, gerekli bütün önlemlerime uydum. Diğerlerinin yaptığı ihlal benim sorumluluğumda değil, konularını ve yaptığın haberleri büyük bir saygıyla inceliyordum bu fikir ayrışmasından sonra pek kaile alacağımı sanmıyorum.

@467597, güzelim şu saatten sonra yapacak bir şey yok. Tek sorumlusu devlet değil, bizim sorumsuz halkımızın da suçu var. Ancak şu saatten sonra gidenler de geri gelmez, giden eğitimler gibi. Bir şekilde açılmalı zaten.

Bir fikir ayrışmasından dolayı bakmayacaksanız zaten bakmayın. Sırf siz bakmıyorsunuz diye paylaşımları da durduracak değilim hatta beni göz ardı edin. Hayatta bir yerde biriyle fikir ayrışmasına girince artık herkesi silersiniz ;) Bu kafayla da çok gidemezsin, herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil.

@467597, güzelim şu saatten sonra yapacak bir şey yok. Tek sorumlusu devlet değil, bizim sorumsuz halkımızın da suçu var. Ancak şu saatten sonra gidenler de geri gelmez, giden eğitimler gibi. Bir şekilde açılmalı zaten.
Güzelim ne kanka ya çoluk çocuk musunuz, yapacak bir şey yok diye bir şey mi var. Senin cidden yakınların öldü mü? :D saygısızlık yapmak istemiyorum ama bırakalım ölsün herkes o zaman, yapacak bir şey yok diye açalım her yeri hadi güle oynaya.

@467597, evet öldü. Ama şu saatten sonra yapacak bir şey yok, ölenler ölüyor. Kalan sağlarla devam, öldüler diye arkalarından yas tutacak da değilim. Hepimizin gideceği yer.

İnsanların aptal olması Online olması ile alakalı değil. Türkiye fizik net ortalamasına bak sanki önceden 10'lardaydı da şimdi 1'lere düştü.

Online eğitimden sen gel üniversite 1. ol ya da YKS birincisi. Kac yaşındasın bilmiyorum susacağım tamam mi?
Anlaşılmıyor dersler, anlamıyor musunuz abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı