Okulum çok kötü gitmek istemiyorum

Kendimizi böyle kandırmaya gerek yok. Tamam berbat bir sistem falan, o ülkelerle eşit bile değiliz bunda hemfikiriz. Ama çoğu insan akşama kadar Reels kaydırıp yan gelip sisteme laf edemez. Çalışmayı denemeden sisteme laf edemezsin. Önce çaba ve çalışma gerekir.
Ya hocam bu yaşıma geldim hala yeteneğim var mı bilmiyorum.

Kendimizi böyle kandırmaya gerek yok. Tamam berbat bir sistem falan, o ülkelerle eşit bile değiliz bunda hemfikiriz. Ama çoğu insan akşama kadar Reels kaydırıp yan gelip sisteme laf edemez. Çalışmayı denemeden sisteme laf edemezsin. Önce çaba ve çalışma gerekir.
Çalışmadan pes etsinler demiyorum zaten, dediğim şey çalışsınlar, emek versinler ama sonuç hayal kırıklığı yaratınca sorunu kendilerinde aramasınlar.

Erzurum.
Öğrenciler diğer öğrencileri öldürüyor, yan baktın falan diye sonra durduk yere gelip üstüne su döküyorlar kalemini alıp fırlatıyorlar eğer laf edersen bıçaklıyorlar.
Kötüymüş hocam. Yaklaşık 1 sene uzaktan 1 sene yüz yüze olarak okudum. Bir kere taciz olayı oldu.

He ama zırt pırt disiplinlik oluyorlardı.

Öğrenciler diğer öğrencileri öldürüyor, yan baktın falan diye sonra durduk yere gelip üstüne su döküyorlar kalemini alıp fırlatıyorlar eğer laf edersen bıçaklıyorlar.

Hocam siz bırakın okulu falan emniyete gidin müdürü alsınlar içeriye öğrencileri toplatsınlar çekilmez dert bu hayatınız tehlikede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı