Online eğitimden bir şey anlayan var mı?

Anlamadıysan sor hocama. Çıt çıkaran sen ol. Ben 12. sınıf okuyorum. Bizde Online eğitim görüyoruz ve anlıyoruz. Sorun kardeşim hoca sizi yemiycek. Ayrıca her şeyi hocadan bekleme. Senin de bir çaban olmalı. Soru çöz. Tüm kitaplar video çözümlü. Başarının %20 öğretmen, %80 öğrencide biter. Burada dert yanacağına gidip ders çalışabilirsin.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde hazırlık öğrencisiyim. Derslerimiz Microsoft Teams üzerinden oluyor ve gayet de verimli. Benim internetim sıkıntılı olduğu için arada kopuyorum fakat hocamdan tekrarlamasını rica ediyorum. Kısacası her şey sizin çabanıza bağlı.

Şahsen ben daha verimli hale geldim, neden bilmiyorum ama her dersi daha iyi anlar oldum. Tabii matematik hariç, hocası kadar dersi de acımasız ve sinir bozucu geliyor. Onun dışında hiç olmadığım kadar başarılı olduğumu sevinçle söyleyebilirim, bu yıl yazılılarım güzel geçecek!

Eki Görüntüle 705030
Online eğitimden bir şey anlayan var mı cidden? Hoca bilgisayarından konu açtı, soru çözüyor. Anladınız mı diyor, çıt yok. Şu yazılanlardan sadece denklem kısmını anladım. Hele de ders matematik ve fizikse, gerçekten sıkıntılı oluyor.

Siz hocanız en azından güzel yazıyor bizim hocayı görsen sayıları yazıları yamuk ve bulanık çiziyor.

1602952614630.png

Dosya Ekleri

• 1602952636841.png
    1602952636841.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 62
Normalde de böyle olacak zaten. Yazacak tahtaya çözecek sonra formül için saçma sapan bir kodlama verecek sen de öğrenmeye çalışacaksın. Ben 10. sınıfım ama her şey aynı kimden dersi anlayabiliyordum kimden anlayamıyordum hala öyle. Burada iş sana düşüyor. Aç konu anlatımlarını izle neyi anlamadıysan. Baktın öyle de olmuyor çözümlü sorulara bak. Anlamadığın yerde öğretmene özelden ya da gruptan arkadaşlarına sor anlarsın. Yüz yüze eğitimde de. 20 saat falan görmen lazım ki anla. Uzaktan eğitimdeki verim = yüz yüze eğitimdeki verim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı