Online sınavlardan bıktım

Emooom

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
1.031
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
8.sınıfım sene başından beridir okulda ilk 20'nin içindeyim. Ama şu an Online döndük ve bu gün yapılan sınavda 54. oldum. Anlamıyorum evet bu gün odaklanamadım sınava ama maksimum 30 falan olurdum en kötü. Çok moralim bozuldu bu kopyacılar yüzünden. A kurundayım arkadaşlara soruyorum 31 olan var 43 olan var 23 olan var çok fazla düşen var. İlk 20'nin içinde çok az a kurundan insan var. Nasıl moralimi düzeltebilirim?Sene başından beri benimle a kurunda olan bir tayfa var hepsinin bu sınav sonuçları vasat. Ne yapmalıyım da moralim yerine gelsin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıralamayı takmayın bu kadar. Kopyacılar da sizi ilgilendirmesin siz dersinizi çalışın bakın hayatınıza. Takılacak şeyler değil bunlar. Sen at yarışında değilsin neden sırayı bu kadar önemsedin?
 
Bizim sınıfları 2'ye böldüler bizim sınıfta çalışkan 2 3 kişi biz varız sınıfın kalanı organize olarak kopya çekiyor. Evet moral bozuyor ama önemli olan onların mesleğe sahip olamayacakları.
Ve sizin sınavlardan ortalamanın altında alsanız bile performansınızdan bir şey eksiltmemeniz.
 
Çok fazla kapılmadan uzun bir diziye başla veya bir oyuna başla, bu durum hakkında yapabileceğin bir şey yok, daha da kafanı yormak yerine kafanı o konulardan çek. İnternetin sahte ve renkli dünyası yardımcı olabilir.

1617221186228.png
 

Geri
Yukarı