O zaman kamerası olmayan bir dükkan ürününü yeterince koruma altına almadığı için çalınabilir oluyor senin fikrine göre.
Evet başladık.
Bakın ben diyorum ki yapımcılar beyinlerini kullansın ve kırılması mümkün olmayan bir sistem getirsin.
Need for Speed 2015'ten örnek verdim zaten. Bu tür bir sistem ile kırılmaların önüne geçilebilir. Need for Speed 2015 5 6 senedir hala kırılmadı kırılmıyor da.
Şu dijital bir şeyi gidipte gerçek hayat ile karşılaştırmanızdan nefret ediyorum arkadaş vallaha nefret ediyorum. Yeter bir bıkmadınız şu gerçek hayat ile korsanı bağdaştırmayı.
Bir salın artık ya. Korsan kullanım ile gerçek hayat birbirinden farklı. Siz şaka mısınız?
Eğer yeterli güvenliği alınmamış bir market ise isteyen adam çalabilir diyeceğin bir şey var mı,
sana batan bir şey var mı?
Bu adamın kendi iradesi sonucu yaptığı bir eylem, korsan oyun indiren kişi de kendi iradesi ile internet üzerinden daha önceden kopyalanmış bir dosyayı indirmesi.
Adam zor bela kendine bir sistem toplamış oyun oynamak istiyor oynamak istediği oyunlara bir de bilgisayar kadar para mı yatırsın?
Parası olan ve kullananlar var bir de oyunlara para mı veriyorsunuz diyorlar onlara bir şey demek istemiyorum onların yaptıkları tam bir...
Crackciler internet bağlantısı isteyen bölümü oyundan kaldıramaz mı?
Meraktan soruyorum.
Online bir altyapı bulundurursa nasıl kıracaklar ki? Ben düşünmüyor Online alt yapısı olan bir oyunu vallhalla, Origin gibi oyunları kırabilecekleri.
Drm korumasından daha etkili bir yöntem bence.
Kırsalar bile çok uzun süre geçmesi gerekir.