Orijinal oyun mu korsan mı?

Sen bir mazotu kopyalayabilir misin?

Bir arabayı kopyalayabilir misin?

Dur ben cevap verem kopyalayamazsın. Ancak bu durum oyunlarda farklı.

Yapımcılar beyinlerini kullansınlar o zaman kırılmaz oyunlar.
O zaman kamerası olmayan bir dükkan ürününü yeterince koruma altına almadığı için çalınabilir oluyor senin fikrine göre.
Derecesinde de bir şey demedim?

Arkadaş metot daha önce yapılmış örneği bulunan bir şey. Hikayeli oyunun kırılmaması için kısa bir bölüm yapın burada internet bağlantısı istesin ondan sonra hikaye modunda devam etsin çok zor olmamalı böyle bir şey yapmaları.

Need for Speed 2015 ilk başta internet bağlantısı istiyor ve belli bir görevden sonra ofline olarak oynayabiliyorsun. Crackwatch'a göre çıktığı günden beri kırılamamış bir oyun kendisi. Canlı örneği var.

Anlayamıyorum arkadaş bundan 1 2 sene önce ölümüne korsan oyun indirip alan kişiler neden ölüm suçu alması gerekir demeye çalışıyor.

Bende korsan kullanıyorum 3 4 seneden beri 1 tane bile virüs bulaşmadı korsan oyun oynamaktan. Nereden alacağını bilirsen zaten bir şey olmaz.
Hocam ben iğnelemek için söyledim yoksa ben de karşıyım böyle diyenlere.

Arkadaş metot daha önce yapılmış örneği bulunan bir şey. Hikayeli oyunun kırılmaması için kısa bir bölüm yapın burada internet bağlantısı istesin ondan sonra hikaye modunda devam etsin çok zor olmamalı böyle bir şey yapmaları.

Need for Speed 2015 ilk başta internet bağlantısı istiyor ve belli bir görevden sonra ofline olarak oynayabiliyorsun. Crackwatch'a göre çıktığı günden beri kırılamamış bir oyun kendisi. Canlı örneği var.

Anlayamıyorum arkadaş bundan 1 2 sene önce ölümüne korsan oyun indirip alan kişiler neden ölüm suçu alması gerekir demeye çalışıyor.

Bende korsan kullanıyorum 3 4 seneden beri 1 tane bile virüs bulaşmadı korsan oyun oynamaktan. Nereden alacağını bilirsen zaten bir şey olmaz.
Crackciler internet bağlantısı isteyen bölümü oyundan kaldıramaz mı?
Meraktan soruyorum.

O zaman kamerası olmayan bir dükkan ürününü yeterince koruma altına almadığı için çalınabilir oluyor senin fikrine göre.

Evet başladık.

Bakın ben diyorum ki yapımcılar beyinlerini kullansın ve kırılması mümkün olmayan bir sistem getirsin.

Need for Speed 2015'ten örnek verdim zaten. Bu tür bir sistem ile kırılmaların önüne geçilebilir. Need for Speed 2015 5 6 senedir hala kırılmadı kırılmıyor da.

Şu dijital bir şeyi gidipte gerçek hayat ile karşılaştırmanızdan nefret ediyorum arkadaş vallaha nefret ediyorum. Yeter bir bıkmadınız şu gerçek hayat ile korsanı bağdaştırmayı.

Bir salın artık ya. Korsan kullanım ile gerçek hayat birbirinden farklı. Siz şaka mısınız?

Eğer yeterli güvenliği alınmamış bir market ise isteyen adam çalabilir diyeceğin bir şey var mı,
sana batan bir şey var mı?

Bu adamın kendi iradesi sonucu yaptığı bir eylem, korsan oyun indiren kişi de kendi iradesi ile internet üzerinden daha önceden kopyalanmış bir dosyayı indirmesi.

Adam zor bela kendine bir sistem toplamış oyun oynamak istiyor oynamak istediği oyunlara bir de bilgisayar kadar para mı yatırsın?

Parası olan ve kullananlar var bir de oyunlara para mı veriyorsunuz diyorlar onlara bir şey demek istemiyorum onların yaptıkları tam bir...

Crackciler internet bağlantısı isteyen bölümü oyundan kaldıramaz mı?
Meraktan soruyorum.

Online bir altyapı bulundurursa nasıl kıracaklar ki? Ben düşünmüyor Online alt yapısı olan bir oyunu vallhalla, Origin gibi oyunları kırabilecekleri.

Drm korumasından daha etkili bir yöntem bence.

Kırsalar bile çok uzun süre geçmesi gerekir.

Evet başladık.

Bakın ben diyorum ki yapımcılar beyinlerini kullansın ve kırılması mümkün olmayan bir sistem getirsin.

Need for Speed 2015'ten örnek verdim zaten. Bu tür bir sistem ile kırılmaların önüne geçilebilir. Need for Speed 2015 5 6 senedir hala kırılmadı kırılmıyor da.

Şu dijital bir şeyi gidipte gerçek hayat ile karşılaştırmanızdan nefret ediyorum arkadaş vallaha nefret ediyorum. Yeter bir bıkmadınız şu gerçek hayat ile korsanı bağdaştırmayı.

Bir salın artık ya. Korsan kullanım ile gerçek hayat birbirinden farklı. Siz şaka mısınız?

Eğer yeterli güvenliği alınmamış bir market ise isteyen adam çalabilir diyeceğin bir şey var mı,
sana batan bir şey var mı?

Bu adamın kendi iradesi sonucu yaptığı bir eylem, korsan oyun indiren kişi de kendi iradesi ile internet üzerinden daha önceden kopyalanmış bir dosyayı indirmesi.

Adam zor bela kendine bir sistem toplamış oyun oynamak istiyor oynamak istediği oyunlara bir de bilgisayar kadar para mı yatırsın?

Parası olan ve kullananlar var bir de oyunlara para mı veriyorsunuz diyorlar onlara bir şey demek istemiyorum onların yaptıkları tam bir...

Online bir altyapı bulundurursa nasıl kıracaklar ki? Ben düşünmüyor Online alt yapısı olan bir oyunu vallhalla, Origin gibi oyunları kırabilecekleri.

Drm korumasından daha etkili bir yöntem bence.

Kırsalar bile çok uzun süre geçmesi gerekir.
Mesela AC: Valhalla satın almışsın. Eve geliyorsun ama teknik bir arızadan dolayı 2 gün internet yok. AC:Valhalla'ya göz atmak istiyorsun ama bir bakıyorsun internet bağlantısı gerekiyor. Sonra başka oyunları oynayayım diyorsun ama bir bakıyorsun internetin olmadığı için ve korsan indiren hırsızları engellemek için uygulanan sistem yüzünden hiçbir oyunu oynayamıyorsun. Sence bu mantıklı mı? Hırsızlar yüzünden oyuncuların işinin zorlaşması.

Mesela AC: Valhalla satın almışsın. Eve geliyorsun ama teknik bir arızadan dolayı 2 gün internet yok. AC: Valhalla'ya göz atmak istiyorsun ama bir bakıyorsun internet bağlantısı gerekiyor. Sonra başka oyunları oynayayım diyorsun ama bir bakıyorsun internetin olmadığı için ve korsan indiren hırsızları engellemek için uygulanan sistem yüzünden hiçbir oyunu oynayamıyorsun. Sence bu mantıklı mı? Hırsızlar yüzünden oyuncuların işinin zorlaşması.

Zaten bu ilk görev için geçerli. Tüm oyun Online olsun demiyorum.

NFS 2015'ten örnek gösteriyorum. İlk görevler internet bağlantısı isterken ilk görevlerden sonra offline olarak oynayabiliyorsun. Böyle bir sistem ile korsanın önüne geçilebilir diyorum ben ama...

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki bütün oyunlar orijinal, oynamak istediğim oyunlar var ama bu oyuna verecek param yok. Korsan olarak indirsem bu sefer steamapi.dll dosyada virüs buluyor yani zararlı bu dosya sanırım, sizce bu crack dosyasına rağmen oyunu kurmalı mıyım?
Ben bir oyun paranız yetmiyorsa o oyunu oynamamanız tarafındayım. RDR2 oynamak istiyorum ama şu anda bir oyuna 200TL veremem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı