Otobüste bir kız yaşlı bireye yer vermediği için küfür yedi

Şunu da ekleyeyim, toplu taşıma zaten yaşlı bireylere ücretsiz bulunduğum şehirde. Adamlar keyiflerine göre geziyor, işten yorgun çıkan birisine ya da okuldan eve dönen, okula giden öğrencileri yer vermek zorunda bıraktırıyorlar. Bunlar insan evladı değil mi? Yaşlılarınki can da bu çocuklarınki can değil mi?

Her şehirde var bu yaşlı kesmi :D sen git 10 saat okul oku üstüne dershaneye git eve dönerken gün'den dönen teyzelere yer vermek zorunda kal.
 
Öncelikle kızı savunduğunuz için ben teşekkür ederim şu yaşa verilen hürmeti aklım almıyor hiçbir zaman da ülke gelişmeyecek bu konu bakımından bir insan istemediği hiçbir şey için zorlanamaz ve büyük ihtimallede daha çocuk olduğu için bir şey diyemez kendini savunamaz diye üzerine geliyorlar hadi yaşı büyük olan şöyle 22 yaşlarında birine söylesene onu bak bakalım ne oluyor.
 
@Forumdaş bunları belirtince de cinsiyetçi ilan ediliyoruz yahu. Yanlışım varsa düzeltirsiniz, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mesela bebekli annelere toplu taşıma ücretsiz uygulaması var sanırım. Bebekli babalara yok, onlara neden yok? 🤔
@Darqx hocam benim dışımda sesini çıkaran bir kişi olmadı. Bu tarz olaylara da sessiz kalmamak lazım, bir gün onun başına gelen senin benim başıma da gelebilir.

Mesela İBB şu kadar kadına iş verdik vs diye övünüyor ve güya eşitliği savunan feministler bunu alkışlıyor.
Kadınlara iş verdik niye neden övünülmesi gerek onu da anlamadım.
 
Mesela İBB şu kadar kadına iş verdik vs diye övünüyor ve güya eşitliği savunan feministler bunu alkışlıyor.
Kadınlara iş verdik niye neden övünülmesi gerek onu da anlamadım.
25 yıldır aynı partide olan bir belediyenin bunu yapmadığı için olabilir mi?

Övünme değil de olması gerekeni gösterme diye düzeltelim onu.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı