A R D A
Centipat
Yirmi bir yaşında güzel bir şey olmalı galiba kimseye yer vermemek.Senden 7 yaş büyüğüm.
Yirmi bir yaşında güzel bir şey olmalı galiba kimseye yer vermemek.Senden 7 yaş büyüğüm.
Yirmi bir yaşında güzel bir şey olmalı galiba kimseye yer vermemek.
Kendince haklısın abi.Sana ne? İster veririm ister vermem, otobüse binmek için ücret ödüyorsam ve boş yer gördüysem beni kimse kaldıramaz oradan.
Yer vermek sadece bir saygı ve hoşgörü göstergesidir ancak zor bir duruma düşeceğimizi biliyorsak yer vermek zorunda değiliz.Daha 2 gün önce 7 kiloluk yay çantası ile otobüse oturdum yaşlı bir teyze zorla yerimden etti beni. Yayı yan tutmak zorundayım buda 2 koltuk yer kaplıyor zorla kaldırdı beni. Bence bir sıkıntısı yoksa yer verilmemeli zaten ayakta durmaları daha sağlıklı.
Şaka bir yana ben sadece ihtiyacı olanlara yer veriyorum.Bence toplumumuz bazı bahanelere sığınarak değerlerinden uzaklaşıyor.
Konu sahibi haklı sabahtan akşama kadar geziyorlar sonra bedavaya otobüse binip yer istiyorlar bense sabahın köründen akşama kadar dershanede yıpranayım ve üstelik yerimi de başkalara vermemi istiyorsun.Yer verme konusunda kimse sizi zorlayamaz. Bunu en tepeye yazalım.
40kg ne kadar ağırlık yapıyor daha bunu bilmiyorsun konu sahibi.
Yahu yaşınız daha yeni çift hanelere ulaşmış, dünya etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz.
Yaşlıların birçoğu konu sahibinden daha dinç miş, bu yaşında ne yaşadın ne sıkıntı gördün de çöktün ? Adamlar evde akşama kadar oturup tv izleyerek mi dinç kalmış ?
Bu şekilde saygısızca ve mantıksızca düşünceleri içeren bir konunun açılması gençliğin durumunun ne kadar vahim olduğunun kanıtı.
Yaşlıya yer verilmez, büyüğe yer verilir. Büyüğe yaşından ötürü saygı gösterilir, ancak yeni neslin saygı anlayışı farklı, kendi çıkarına olabilecek her durumda göz ardı ediyor sonra da vicdanını rahatlatmak için konu sahibinin yaptığı gibi çanta 40kg, adam akşama kadar tv izliyor, bizim çıkış saatimizde gıcıklığına otobüse biniyor diyor.
O teyzeye yer vermek zorunda değilsin.Daha 2 gün önce 7 kiloluk yay çantası ile otobüse oturdum yaşlı bir teyze zorla yerimden etti beni. Yayı yan tutmak zorundayım buda 2 koltuk yer kaplıyor zorla kaldırdı beni. Bence bir sıkıntısı yoksa yer verilmemeli zaten ayakta durmaları daha sağlıklı.
Sonuna kadar haklısın.Sana ne? İster veririm ister vermem, otobüse binmek için ücret ödüyorsam ve boş yer gördüysem beni kimse kaldıramaz oradan.
Zorla kaldırdı beni ilk önce konuşmaya çalıştım dinlemedi zaten yorgunum diye uğraşmadım.O teyzeye yer vermek zorunda değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.