gaf2134
Decapat
Bende bazen yerimi veriyordum ama artık vermeyeceğim çünkü bu benim hakkım.Zorla kaldırdı beni ilk önce konuşmaya çalıştım dinlemedi zaten yorgunum diye uğraşmadım.
Bende bazen yerimi veriyordum ama artık vermeyeceğim çünkü bu benim hakkım.Zorla kaldırdı beni ilk önce konuşmaya çalıştım dinlemedi zaten yorgunum diye uğraşmadım.
Ayrışmış bir toplum olmak ne güzel. Yaşlılar gençleri hor görür gençler de yaşlıları!Bende bazen yerimi veriyordum ama artık vermeyeceğim çünkü bu benim hakkım.
Alakası yok.Kendi gözümle görüyorum sabahtan akşama kadar geziyorlar ve ücretsiz otobüse biniyorlar.Ayrışmış bir toplum olmak ne güzel. Yaşlılar gençleri hor görür gençler de yaşlıları!
Hamileleri eklemeyi unutmuşum, onlara yer vermek daha doğru olacaktır.Saygı gösterki saygı göresin hamile çocuklara yaşını almışlara yer vermek daha mantıklı.
Ayrışmış toplumla alakası yok. Bize verilen hak bu ayrıca burada en büyük hata sürücüde. 20 kişilik arabaya 40 kişi alıyorlar. Büyüklerinde yer vermeyince bize 'Şu gençlere bak hele bizim zamanımızda böyle miydi? Püü gençlik bitmiş.' falan demeye hakları yok!Ayrışmış bir toplum olmak ne güzel. Yaşlılar gençleri hor görür gençler de yaşlıları!
Ve eğer çok hastaysa olsa belki o zaman verebilirim.Ayrışmış bir toplum olmak ne güzel. Yaşlılar gençleri hor görür gençler de yaşlıları!
Milletimiz için gerekli olan şey anlayış bence.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler o konuda halısın ama "alakası yok" kısmına katılmıyorum.Alakası yok.Kendi gözümle görüyorum sabahtan akşama kadar geziyorlar ve ücretsiz otobüse biniyorlar.
Şimdi gençlerin yaşlılara yer vermemesi ayrışmakla alakası ne?Yiğidi öldür hakkını yeme demişler o konuda halısın ama "alakası yok" kısmına katılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.