Otobüste yaşlılara yer verilmeli midir?

Otobüste Yaşlılara Yer Verilmeli mi?

• Oy verenlerin toplamı
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden o zaman sürekli geziyorlar?
Bunlar yazılı kurallar değildir.Yani kimse yer vermek zorunda değildir.

onların hayatı bizim kadar lüks değil genelde tek oluyorlar sıkılıyorlar. Tek yaşayan yaşlılarda var duyarlı olalım

onların hayatı bizim kadar lüks değil genelde tek oluyorlar sıkılıyorlar. Tek yaşayan yaşlılarda var duyarlı olalım
Hmm demek sıkılıyorlar.Yani biz o kadar çalışalım.Onlar sürekli eğlensin.Tabi biz neyiz.
Şuan duygu sömürüsü yapıyorsun.

Zaten eğer yaşlıların/hamilelerin ayakta duracak durumları yoksa onlara yer verme taraftarıyım, ben bu durumu suistimal ederek kullananlara vermeme taraftarıyım.

Bunlar yazılı kurallar değildir.Yani kimse yer vermek zorunda değildir.
Hayır yazılıdır, Bu kişiler önceliklidir diye yazar. Sen gazilere, hamilelere, çocuklu bayanlara ve zor durumdaki yaşlılara yer vermiyorsan sıkıntı senin. Mesajımın tamamını okuduğuna emin misin?

Tam da İlber hocanın dediklerini yazmışım bu kadar olur

Zaten eğer yaşlıların/hamilelerin ayakta duracak durumları yoksa onlara yer verme taraftarıyım, ben bu durumu suistimal ederek kullananlara vermeme taraftarıyım.
Yani anlamıyorum.Bu kadar fiziksel rahatsızları olduğunu söylüyorsunuz.Ama nedense hep sürekli her gün geziyorlar bu enerjiyi nereden buluyorlar!

Tüm anlatmak istediğimi özetlemişsin, yorumun için teşekkür ederim.

Verin arkadaşlar bir tarafınız eskimez. Unutmayın sizin anne babalarınızda sizin yaşıtlarınıza göre yaşlı sayılır. Otobüs metro vs. farketmez, toplu taşıma araçlarında büyüklerinize yer verin. Bu bir görgü kuralıdır. Yorgun, hasta olduğunuzda durumunuzu belirtin kimse sizi zorla kaldırmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…