Oyunlarda neden Türkçe dil desteği yok?

Bence çok korsan indiren ülkelerden biri olduğumuzdan, adamlar Türkçe yapmaya gerek duymuyor olabilirler.
Rusya'da, Çin'de korsanın Allah'ı dönüyor. Çin Türkiye'den çok daha kalabalık olsa da Rusya Türkiye'den nüfus olarak çok da büyük değil. Sadece etken.
Eskiden 80 milyon Türkiye nüfusunu bahane göstererek isyan edenler görmüştüm, mutlaka hala böyle 34 IQ insanlar vardır. Yapımcı Türkiye'de iyi bir gelir elde etmiyorsa Türkçe yapmaz. Tabi büyük firmaların bazıları yapıyor.

Bence "Neden Türkçe olmuyor?" demektense "Neden çoğumuzun İngilizcesi kötü?" demeliyiz.
İnsanlara "34 IQ" deyip meslek lisesinde olmakta ayrı bir ironi. Not: meslek liseliyim bu sene kurtulacağım.
 
Oyunların Türkçe olmaması tamamen bizim suçumuz. Şöyle; üretim yok, hiçbir şey yok ülkede. E haliyle böyle olunca da Türk lirasının değeri düşüyor ve dolar/euro artıyor. Dolar/Euro artınca da bu oyun fiyatlarına direkt yansıdığı için biz oyun alamıyoruz ve korsana mecbur kalıyoruz. O yüzden firmanın oyunları da Türkiye'de satılmayınca adamlar da Tr yama yapmıyorlar. Çok doğal.
 
Japonca global mi? Rusça global mi? Çince global mi? Bunlar var mesela. Tamamen korsan indirdiğimizden dolayı.

Eğer korsandan dolayı dil desteği olmasaydı oyunlarda Rusça da olmazdı çünkü korsanı en fazla kullanan ülkelerden birisi Rusya'dır.
 
İnsanlara "34 IQ" deyip meslek lisesinde olmakta ayrı bir ironi.
Her meslek lisesine gideni kendi zeka seviyenizde sanmayınız.

Aklınızı geliştirmek yerine insanların bilgilerini karıştırırsanız meslek lisesinden kurtulamazsınız. İyi günler dilerim. 😉
 
Son düzenleme:
Eğer korsandan dolayı dil desteği olmasaydı oyunlarda Rusça da olmazdı çünkü korsanı en fazla kullanan ülkelerden birisi Rusya'dır.
Orijinal oynayan Rus oyuncular, Türk oyunculardan kat ve kat fazladır hocam. Bir de Rusya ile Türkiye'yi karşılaştırmak çok mantıklı değil.
 

Geri
Yukarı