Para biriktirmek

amacım kar etmek değil. kuru sabitlesem yeter ama hangisi daha mantıklı emin olamadım.
zarar etmesem benim için yeterli. Faiz yoluyla 10 ay boyunca en az 400 lira kazanmış oluyorum.
Acaba 10 ay boyunca beni 400 lira civarında zarara uğratacak kadar değer kaybedermi türk lirası ?

Suriyeliler var, kudüs elden gidiyeah, virüs var gelebilir, kıbrıs cumhurbaşkanı bile türkiye burayı işgal etti diyor... Türk lirası düşer böyle giderse :(.

amacım kar etmek değil. kuru sabitlesem yeter ama hangisi daha mantıklı emin olamadım.
zarar etmesem benim için yeterli. Faiz yoluyla 10 ay boyunca en az 400 lira kazanmış oluyorum.
Acaba 10 ay boyunca beni 400 lira civarında zarara uğratacak kadar değer kaybedermi türk lirası ?
Etmez bence ama ben olsam altına oynarım dolarla altın aynı anda düşer yükselir genelde yani pc için zararın olmaz.Ama kısa vadede parite, ara kesit yani fazla olabilir seni zarara sokabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı