İnceleme PC'den PlayStation 5'e geçme deneyimim

Güzelliği olarak mı? O senin tercihin Beşiktaş'ta GoW Ragnarok reklamlarını görüyorum ben hala gayet de başarılı Spider-Man 2 de biraz haklısın ama o da gayet iyiydi bence
Hocam reklam çalışması da o ondan ama GoW'ın birinci oyunu aslında daha orijinal ve güzel. Çünkü yeterince ve dolu dolu zaten. İkinci oyunun hikayesi bir kere iyi başladı ama çok kötü bitti. Böyle bir oyun için iyi değil yani o kadar.

Pc nin ultrasi kesinkle kullanılan ekran da etki edecektir konsol surumler le kıyaslanamaz derece de farklı. Oled bir tv yok ise konsol la oynamak ortadan hallice bir görüntü sunacak.Pc de iyi bir monitor ve orta üstü bir sistemle konsol dan çok daha net iyi bir görüntü alinir. Tanıdığım birinde xbox ile forza h5 oynamıştım kalite modunda oynamama rağmen pc de ki ultra nin yanına yaklasamiyordu.Ama ps5 kesinlikle daha kaliteli görüntü sunuyor xboxa göre tabi dediğim gibi oled bir üst seviye tv ile konsola bağlanırsaniz çok iyi görünecektir. Pc daha seçici kili kırk yaran bir formattadir ama konsollar uzanarak yatarak oynayayım kolla rahat rahat oturayım yeter mantığındadir.Genelde pc den hoşlanmayan ama oyun seven konsol oynar pc de vakit harcayan biri de pc de oynamayı sever.

Merhaba,
Bildiğiniz gibi PS5 Pro açıklandı yok %67 değişim varmış falan filan bilmiyorum ama 4K native Ray Tracing açık Cyberpunk gibi bir oyunu açmayı hedefliyoruz diyorlar. Bunun yanında Ray Tracing çipi var artık konsolun ve pssr adlı bir yapay zeka özelliği gelmiş DLSS gibi tflops a baktığımızda ise 28 32 tflops arası değerler gösterecekmiş işlemcisinde ise bir değişim yok ama hızlandırılmış hali gibi düşünebilirsiniz daha performanslı ve hızlı çalışıyor artık 2 TB bir depolaması var. Tek sorun cihaz 800 euro Türkiye'ye geliş fiyatı 50000 bandında olacak tabii ki Türkiye'den iksen alamam ama yurt dışından 700 dolara 24K ya alınır mı? Şu an mevcut oyunlarımda neredeyse her exclusive ve 3. Parti oyunlar var o yüzden oyun olarak sıkıntı çekmem

Oyun icinse alinir. Bugün fark ettim, kasasi cok yer kapliyor. Biktim. İkinci bir ürün olarak da alinir tabii. Kisaca eger uyguna aliyorsan zaten uzmez seni. PS her daim iyiydi zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun icinse alinir. Bugün fark ettim, kodumun kasasi cok yer kapliyor. Biktim. İkinci bir ürün olarak da alinir tabii. Kisaca eger uyguna aliyorsan zaten uzmes seni. PS her daim iyiydi zaten.

Anladım teşekkür ederim 24K ya Cyberpunk 4K nativede 60 FPS oynatacak diyorlar eğer bu doğruysa 24K'yı hak ediyor kesinlikle ama Türkiye'de tabii ki durumum almaya yetmez Amerika'dan alacağım

Anladım teşekkür ederim 24K ya Cyberpunk 4K nativede 60 FPS oynatacak diyorlar eğer bu doğruysa 24K'yı hak ediyor kesinlikle ama Türkiye'de tabii ki durumum almaya yetmez Amerika'dan alacağım
O değil de sanki başka ne için alınacak ? Sabah sabah kafam iyi.

Eğer ucuza alırsan 24K ise iyi yani.

Herkese tekrardan selamlar arkadaşlar. Konuyla ilgili güncellemede bulunmak istedim bugün.

5. ayımı doldurmuş olmakla birlikte öncelikle verdiğim karardan memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Bu serüvende tek pişmanlığım televizyon almak oldu. Evet yatarak oyun oynamayı sevdim fakat ne olursa olsun içimdeki o rekabetçi duyguyu asla çıkaramadım. Eş dost ile koltuğa yayılıp sakin oyunlar oynamak evet güzel olur fakat ben tek başıma oynuyorum o yüzden televizyonun bir artısını göremedim ve monitör aldım. Özellikle FPS türü oyun oynayacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle monitör hatta rekabetçi FPS tarzı oyun oynayacak arkadaşlar 1080p bir monitör almalı bence. Ben ağırlıklı olarak CoD Warzone ve MW3 oynamaktayım, oyunun 120Hz desteği ve klavye mouse desteğini kullanmaktayım. Gerçekten rahat bir deneyim sunuyor ve 5 ayın ardından şunu söyleyebilirim ki klavye ve mouse ile oynamak gerçekten aşırı rahat. Geriye kalan hikayeli ve simülasyon oyunlarında DualSense kontrolcüyü kullanmaktayım. Bu 5 aylık süreç içerisinde hiçbir donma, kasma, sistem vs sorunu yaşamadım, tuşa basıyorum açıyorum oynuyorum ve kapatıyorum hepsi bu kadar. Bilgisayarla ilgili eksi tek yönü sevdiğim birkaç oyunun PS için olmaması fakat GT7 gibi bir şaheserle tanıştığım için de ayrıca mutluyum.

Özetlemem gerekirse sadece oyun oynamak için bilgisayar kullanan ve konsola geçme düşüncesi olan arkadaşlar için ben tekrardan tavsiye ederim. PS5 bilgisayarın yanına veya bilgisayar oyunlarına doyanların alabileceği bir konsol bence. Sıfırdan alıyorsanız kesinlikle Xbox öneririm. Kontrolcüye alışmak biraz zaman alıyor evet ama sürekli sürekli düzenli oynarsanız pek uzun sürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…