Güzel kaliteli bir televizyonunuz varsa alınabilir iyi bir monitörde olur ama dev ekrandan oynamak her zaman daha iyidir.RTX 3050 hocam şu ana kadar sorun yaşamadım ama Ultra da oyanayamadım.
Güzel kaliteli bir televizyonunuz varsa alınabilir iyi bir monitörde olur ama dev ekrandan oynamak her zaman daha iyidir.RTX 3050 hocam şu ana kadar sorun yaşamadım ama Ultra da oyanayamadım.
Şu an da düşündüğüm tek şey bütçe konusu zaten.Sürekli oyun almak sıkıntı.PS'nin tadı baska hele televizyonunuz iyiyse bilgisayardan farklı bir keyif alırsınız. Ama her şey bütçede bitiyor oyun alabilirim aktif kullanırım diyorsan PS5 almanı öneririm.
Abonelik sistemini araştır.Şu an da düşündüğüm tek şey bütçe konusu zaten.Sürekli oyun almak sıkıntı.
Arkadaşın dediği doğru PS PLUS Extra/Deluxe alınca bir sürü oyun geliyor yanılmıyorsam (PS'yi satalı çok oldu)Şu an da düşündüğüm tek şey bütçe konusu zaten.Sürekli oyun almak sıkıntı.
Abonelik sistemini araştır.
Arkadaşın dediği doğru PS Plus Extra/Deluxe alınca bir sürü oyun geliyor yanılmıyorsam (PS'yi satalı çok oldu)
Ben laptop sattım (RTX3060) PS5 aldım 1 ayı geçti keyfim yerinde. Tabii arkadaş çevremle yaptık bu geçişi.
Çevre olmadığı zamanda keyifle oynayabilirsiniz. Tabi çevre olduğunda aldığınız keyif ikiye katlanıyor diyebilirim.İs için yeni gideceğim yerde su an için arkadaş çevrem yok tek basıma alacağım zaten ağır olmazsa duruma bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.