PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

PS4 bile 8 yıl devam etti ve hala da Sony yazılım ve çevrimiçi mağaza desteği sürüyor. PS5 daha yeni sayılır ve bence PS5 en az 10 seneden fazlası var zaten 8 yıl önce çıkan PS4 bile günümüzdeki oyunları kaldırıyor kaldırmasa bile 30 FPS sabit kalıyor ama PS5 donanımı çok yüksek oyunda bu sayede daha fazla çıkacak ve PS6 çıkmasının uzun süre durduracaktır.
 
Şu an bile PS3 alan varken bence alınır. 2 yıl sonra PS5 altın çağında olacak. Eski neslin artık rafa kalkmasıyla oyunlar sadece yeni nesle göre yapılacak.
 
Şu an da Xbox Series X almaya karar verdim. Birkaç yıl para biriktirip de PS5 alacağım. Bunun nedenlerinden biri de çıkaracakları özel oyunların bana hitap edip etmeyeceği. Önümüzedeki 1-2 yılda buna bakıp karar vermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum. Hem böylelikle şu an da pahalı olan oyunlar da ucuzlayacaktır.
 
Artık exclusive oyunlar yavaş yavaş PC'ye geliyor. Gelecekte Sony bence %65 konsol %35 PC şeklinde ilerleyecek ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
 
Artık exclusive oyunlar yavaş yavaş PC'ye geliyor ve gelecek te Sony bence %65 konsol %35 PC şeklinde ilerleyecek ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Exclusive oyunlar PC'ye gelmez kolay kolay bu nesilde. Eski exclusiveler geliyor onlarda 5-6 sene önce çıkış yapmış oyunlar zaten. PS5 excleri için bir 5-6 sene bekleriz en az.
 

Geri
Yukarı