PQueen neden bu kadar izleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsi fikrimi belirtecek olursam, yayınlarından hoşnut kalıyorum. Bütün gün yaşanan stresimi alıp götürüyor. Oyun kısmına karışmam, ben sadece IRL izliyorum. Cana yakın geliyor.
Nasıl oluyor? Ben sadece bağırarak gülen birisini izledim az önce. Bence kafanızı dağıtacak daha kaliteli işler yapmalısınız.
Eskiden harikaydı, şimdi fazla sahte davranıyor. Oyun oynuyor bayağı, ama eskiden samimi idi, şimdi fazla sahte.
Evet gerçek yüzünü göstermiş demekki parayı kırdı artık.
 
Çevrenizde gülen biri olmayınca illa birinin enerjisine ihtiyaç duyuyorsunuz. İşte bence PQueen'de bunu karşılıyor. Sadece güler yüzlü olarak düşünmeyin, amacı sadece komedi de değil. Genel olarak çoğu konuda konuşuyor, kendisini iyi ifade ediyor. Ayrıca kullandığınız üslup hoş değil.
 
Bir tane bile iyi bir yayıncı yok ki, hangisi gençlerin iyiliğini isteyip bizi saatlerce izlemek yerine ders çalışın, kendinizi geliştirin diyor, hiçbiri. Paralarını kazanıp çocukları sömürüsünler de, biz aileyiz masalları, biz onlara bir şeyler öğretiyoruz veya gelip streslerini atıyorlar masallarına da inandırmaya kalksınlar bir de. Bu platforma da umarım YouTube gibi vergi gelir, normalde desteklemiyorum vergiyi fakat Twitchte dönen paralar çok ciddi paralar, büyük yayıncıların hepsi villada falan yaşıyor. Üzülüyorum çocuklara ya, kendileri zengin olmak için çabalamak yerine şunları zengin ediyorlar, lafım tek bir yayıncı değil hepsine.
 
Z kuşağı öyle garip bir nesil ki, analarına bacılarına söven adamları bile severek izleyerek para kazandırmaya devam ediyorlar.

Eee, eşek olana semer vuran çok olur. Ünlü kişilerde hiçbir takipçinin değeri yoktur. Takipçiler ünlü olma ve para kazanma yolunda harcanan kişilerdir. O yüzden böyle şeyleri hayatınızın parçası edip gününüzün çeyreğini, yarısını harcamayın.

Para attığınızda 2 saniye adınızın okunması değer olmuyor bu arada, bu argümanlarla gelmeyin sakın :D
 
Bunlara abone olanları hiç düşünemiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı