Protein tozu kaç ölçek kullanılmalı?

Antrenman öncesi protein alıp antrenman sonrasıda alıp sonra pilavınızı tavuğunuzu yiyebilirsiniz. Benim hoca arkadaşlarım genelde öyle yapıyor.
antrenman öncesi 300 gr tavuk yiyorum ama geceleri yemek istemediğimden toz aldım yani antrenman öncesi pek ihtiyacım yok gibi ama sonrasında kaç ölçek kullanmalıyım emin değilim

Antrenman öncesi protein alıp antrenman sonrasıda alıp sonra pilavınızı tavuğunuzu yiyebilirsiniz. Benim hoca arkadaşlarım genelde öyle yapıyor.
Antrenman öncesi asıl tavuk pilav yemesi gerekir. Direk protein tozuyla geçiştirmesi daha erken tükenmesine sebep olur. Ayrıca pump yeterli alamaz. Değişik metotlar kullanıyor olabilirler.

Antrenman öncesi 300 gr tavuk yiyorum ama geceleri yemek istemediğimden toz aldım yani antrenman öncesi pek ihtiyacım yok gibi ama sonrasında kaç ölçek kullanmalıyım emin değilim.

Önerilen ölçek zaten kutusunda yazar. Servis miktarı başlangıç orta ve üst düzey sporcular için diye. Ona göre alın ölçeğinizi. Kaç servis diyorsa 5 kg da ona göre hesaplanabilir.

Antrenman öncesi asıl tavuk pilav yemesi gerekir. Direk protein tozuyla geçiştirmesi daha erken tükenmesine sebep olur. Ayrıca pump yeterli alamaz. Değişik metotlar kullanıyor olabilirler.
Yanlışınız var spordan saatler önce yemek yenir. Spordan hemen önce yenmez. Spordan hemen sonra yenir. Bu bilgiyi araştırarakta bulabilirsiniz başkasından görmeye duymaya gerek yok.
3-4 ay yeni mi oluyor orta mı
Yeni 6 aydan sonra asıl öneriliyor ne kullanılacaksa normalde. Tabi önerilmemesi bir şeyi değiştirmez yaptığınız sporun ağırlığına bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı