Protein tozu kullanılmalı mı?

Kilo almak için karb. Oranj yuksek beslenmek lazım, gainer alarak kilo alımını desteklersin. Fakat bunlar takviye edici gıdalar, her zaman öğün yerine kullanmamalısın. Sıkıntın zaman mi bütçe mi? Eğer bütçe ile sıkıntın yoksa yüksek karb. İçeren shake yaparak karbonhidrat alımını temiz ve yüksek seviyede alırsan, vücudun daha temiz ve parçalı gözükecektir. Farmakolojik destek almadan yağ oranı hemen düşürmek mümkün değil zaman ve emek gerekir. Farmakolojik destek ALMAMANİ TAVSİYE EDERİM
 
Kilo almak için karb. Oranj yuksek beslenmek lazım, gainer alarak kilo alımını desteklersin. Fakat bunlar takviye edici gıdalar, her zaman öğün yerine kullanmamalısın. Sıkıntın zaman mi bütçe mi? Eğer bütçe ile sıkıntın yoksa yüksek karb. İçeren shake yaparak karbonhidrat alımını temiz ve yüksek seviyede alırsan, vücudun daha temiz ve parçalı gözükecektir. Farmakolojik destek almadan yağ oranı hemen düşürmek mümkün değil zaman ve emek gerekir. Farmakolojik destek almamani tavsiye ederim.

İnternette beslenme programları var mesela shredder brothersın onları alsam sizce bana ne kadar bir ücrete patlar beslenme programındaki yiyecekler. Gainer mı o mu daha mantıklı sizce.
 
Fityemek var YouTube'da ev yapimi gainer var onlara bak kalori alımı biraz yükselt. Protein tozu önermiyorum her bünyeye ayni etki göstermez yarardan çok zararini görebilirsin. Beslenmene dikkat et gidebiliyorsan bir diyetisyenden yardim al. Gerekli kaloriyi sağlıklı yollardan alirsan spor yapip kütle hacim kazanırsin bu sayede kilo artışına destek olur.
 
İnternette beslenme programları var mesela shredder brothersın onları alsam sizce bana ne kadar bir ücrete patlar beslenme programındaki yiyecekler. Gainer mı o mu daha mantıklı sizce.
Yemeğin yerini hiçbir takviye dolduramaz. Gainer almak size sadece kolaylık sağlar, sürekli onunla beslenirim düşüncesi ile almayı planliyorsan, yemeklerden alman gereken yağ, vitamin,minaralleri almazsın. Beslenme işi kişiye özel internetten hazır program almak yerine kilo aldırıcı shake, yulaf tarifleri,yemek tarifleri bakarsan daha verimli olur aralarından kendi damak zevkine göre ayarlama yapabilirsin agirsaglam sitesinden ihtiyacın olan kalori miktarını hesaplayarak ise basla bence. Ekonomik olarak seni zorlar ise normal beslenmenk arttır hocam pirinç,ekmek, pide onları arttırsın yanında gainer ile desteklersin. Şu ekonomide her durum zor olur ve ağırlık ant eksik etmemelisin.
 
Protein tozu kullanılmalı mı? Evet ancak kullansan bile yıkım ile yakacağın protein oranını karşılamaz muhtemelen.
Yani uzun lafın kısasıyla paran yoksa karbonhidrata abanacaksın, et yemek istiyorsan da restoran da işe girip artıkları yiyeceksin.
Et, ettir; kirlisi, temizi olmaz ye gitsin.

Düşük yağ oranlarına ulaşmak uzun sürer, kilo almak ise kolay iş. 😇
 
Yemeğin yerini hiçbir takviye dolduramaz. Gainer almak size sadece kolaylık sağlar, sürekli onunla beslenirim düşüncesi ile almayı planliyorsan, yemeklerden alman gereken yağ, vitamin, minaralleri almazsın. Beslenme işi kişiye özel internetten hazır program almak yerine kilo aldırıcı shake, yulaf tarifleri, yemek tarifleri bakarsan daha verimli olur aralarından kendi damak zevkine göre ayarlama yapabilirsin agirsaglam sitesinden ihtiyacın olan kalori miktarını hesaplayarak ise basla bence. Ekonomik olarak seni zorlar ise normal beslenmenk arttır hocam pirinç, ekmek, pide onları arttırsın yanında gainer ile desteklersin. Şu ekonomide her durum zor olur ve ağırlık ant eksik etmemelisin.

Şimdiye kadar okuduklarımla protein tozunu şu anlık aklımdan sildim ilk başta takviyesiz yemeklerle günlük kalori ihtiyacımı geçmeye çalışacağım bakalım olmazsa gainer ile destekleyeceğim. Son bir soru olarak gainer kullandığımız vakit her gün mü yoksa kalori ihtiyacımız eksik olduğunda mı kullanmalıyız. 3000 gram gainer ne kadar süre idare eder.
 
Kilo almak istiyorsan karbonhidrata abanman lazım, öncelikle yüksek kalorili gıdaları öğrenmeni öneririm, sonra istediklerini shake yaparak istersen sıvı veya katı şekilde tüketebilirsin. Kendi zevkine göre kendine tarifler oluştur. Gainer alırsan da takviye olarak kullanmalısın, ana öğün yerine geçmez. Fakat bunları yaparken de antrenmansız kalma. Büyük disiplin gerekiyor. Protein tozunu da eline geçerse düşünme kullan spor sonrası.
 
Son düzenleme:
Hocam istikrar şart! Ben evde 3 ayda yağ oranımı %9 civarına düşürmeyi başarıp 5-6 kilo temiz kilo aldım. Her şey pahalanınca ve beslenememeye başlayınca kendimi yormak istemediğimden bıraktım. Bırakalı en az 3 yıl falan oluyor ama yavrular kendini belli ediyor. Yani beslenemem diyorsan alacağın hiç bir takviye yediğin yemek gibi olmuyor.
 
Şimdiye kadar okuduklarımla protein tozunu şu anlık aklımdan sildim ilk başta takviyesiz yemeklerle günlük kalori ihtiyacımı geçmeye çalışacağım bakalım olmazsa gainer ile destekleyeceğim. Son bir soru olarak gainer kullandığımız vakit her gün mü yoksa kalori ihtiyacımız eksik olduğunda mı kullanmalıyız. 3000 gram gainer ne kadar süre idare eder.
Her gün de kullanılabilir fakat, karbonhidrat açığını kapatmak için kullanmalısın. Öğünlerini atlamadan yemelisin, yiyemedigin zamanda gainer ile desteklersin,bunlar mucizevi şeyler değil hocam, sen karbonhidrat a aban ve ağırlık antrenmanı yap. Sonuç alacaksın, gainer da zamanın kısıtlı olduğunda karbonhidrat açığını kapatmak için kullanırsın. Yulafina tat versin diye içine atarsın. Gainer kullanım sıklığına göre değişir. 1 ayda gider 3 ayda
 
Ben takviyeleri de doğal beslenmeyi de deneyimlemiş biri olarak şunu net söyleyim: Hiç bir takviyeyi kullanma. Bunlar bir nevi, "önceden sindirilmiş" besinler, vücudun doğal işleyişine zararlı. Gerçek zeytinyağı (300-400 polifeneollü), bol sebze, organik yumurta ve alabildiğinde temiz et, yoksa hindi, karbonhidrat olarak da ekşi mayalı ekmekle beslenerek çok daha iyi performans alırsın. Ha bir de haftada en az 2 kere koş ama dışarıda. Etkisini görürsün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı