Protein tozu zararlı mı?

Değil Tavuktan, etten alacağın proteini tozdan alıyorsun bu kadar. Ama tavuk, et gibi protein kaynaklarına erişebiliyorsan en iyisi onlarla beslenmek.
 
Weider gibi kaliteli marka kullanırsan sıkıntı olmaz. Ama biraz yağlanma yapıyor o yüzden isolate whey protein tavsiye ederim.
 
Merak ettim. Birisi evet diyor, birisi hayır.

Protein tozları arasında en popüler tür whey proteinlerdir, bunlar peynir altı suyundan yani temelde peynirin suyundan yapılır. Kişinin protein tozu kullanması bir zarar vermez ancak şu anda 2 marka üzerinden örnek vermek gerekirse Protein Ocean daha uygun fiyatlı fiyat performans ürünüdür. Diğer vereceğim markadan daha iyi olmasa da işini görür bence bunun 1.6 kilosu 1200 TL bu da 10 kilo tavuk göğsü eder, 1,6 kilo Protein Ocean protein tozunda toplam yaklaşık olarak 1280 gr protein var 10 kilo tavuk göğsünde ise 3000 gr protein var ve tavuktan alacağın protein protein tozundan alacağından çok çok çok daha yararlı diğer markada HIQ markasından alacağın 1,6 kilo protein tozu 1600 TL o da yaklaşık 1280 gr protein ediyor onu almak yerine de 13 kilo tavuk göğsü alabilirsin. Buradan bakacak olursan protein ihtiyacını karşılamak için hem fiyat hem de yararlılık bakımından tavuk göğsü çok daha mantıklı ama diyorsan ki ben etimi de çok rahat alırım param da var protein tozu da alacağım sana yararı dokunmaz mı dokunur protein tozlarının en büyük özelliği kaslara proteini hızlı taşıması antrenmandan sonraki yarım saat içinde vücuda kolay sindirilebilir protein almak ister bu da seni 1 adım öne atacaktır. Antrenmandan sonra içeceğin 1 ölçek protein tozu vücudun için iyidir ama bunu yapmayıp antrenmandan sonra et de yesen çok bir fark olmaz.

Bu tarz işlem görmüş kimyasalların zararlarını zaten yeteri kadar açıkladılar. Organlarına kastın varsa kullanabilirsin.

Sen marketten bir şey almıyosun o zaman. Sorsan spor salonunun önünden geçmemiş adamlar tavsiye veriyor ya veri yok bilgi yok. Kaynak Sinan Engin'in gür saçları.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Protein tozları arasında en popüler tür whey proteinlerdir bunlar peynir altı suyundan yani temelde peynirin suyundan yapılır kişinin protein tozu kullanması bir zarar vermez ancak şu anda 2 marka üzerinden örnek vermek gerekirse Proteinocean daha uygun fiyatlı fiyat performans ürünürdür diğer vereceğim markadan daha iyi olmasa da işini görür bence bunun 1.6 kilosu 1200 TL bu da 10 kilo tavuk göğsü eder 1,6 kilo Proteinocean protein tozunda toplam yaklaşık olara 1280 gr protein var 10 kilo tavuk göğsünde ise 3000 gr protein var ve tavukdan alacağın protein protein tozundan alacağından çok çok çok daha yararlı diğer markada HIQ markasından alacağın 1,6 kilo protein tozu 1600 TL oda yaklaşık 1280 gr protein ediyor onu almak yerinede 13 kilo tavuk göğsü alabilirsin buradan bakacak olursan protein ihtiyacını karşılamak için hem fiyat hem de yararlılık bakımından tavuk göğsü çok daha mantıklı ama diyorsanki ben etimide çok rahat alırım paramda var protein tozuda alacağım sana yararı dokunmaz mı dokunur protein tozlarının en büyük özelliği kaslara proteini hızlı taşıması antrenmanda sonraki yarım saat içinde vücuda kolay sindirilebilir protein almak ister bu da seni 1 adım öne atacaktır antrenmandan sonra içeceğin 1 ölçek protein tozu vücudun için iyidir ama bunu yapmayıp antrenmandan sonra et de yesen çok bir fark olmaz.

Sen marketten bir şey almıyosun o zaman sorsan spor salonunun önünden geçmemiş adamlar tavsiye veriyor ya veri yok bilgi yok kaynak sinan enginin gür saçları.

Market ürünleri kullanmıyorum birader. İkincisi spor yapmadığım kanısına nereden vardın? Spor yapan herkes toz mu kullanıyor yani?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı