Gelmişsin yok PC daha az güç tüketiyor diyorsun. Ya hala ne saçmaladığını soruyorum ben. İstediğini yaz çünkü ne demişler biliyor musun? Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. Benim dediğim şeyleri gelmiş bana tekrar soruyorsun.
Gece gece uğraşmaya değmezsin. Cahil diyerek kendini anlatıyorsun farkında değilsin. Ben burda PC nin PS4 ten ne kadar iyi olduğunu söyledim(2 tanesini salladım diğerleri ne olacak). senin dediğin şeyi sana neden tekrar sorayım? Ayrıca ben hala bunları unutturacak bir PS4 avantajı istiyorum. Saçmalamak mı oluyor bu?
* Aynı fiyattaki bir PC deki donanım PS4 e göre çok daha güçlüdür. Bu nedenle oyunlara gelen her güncellemede daha fazla performans artışı yaşarsınız.
* 2. En önemlisi gelecek sene tonla DX 12 uyumlu oyun çıkacak. Görüntü kalitesi bir yana FPS deki artışları söylememe gerek var mı?
* Nvidia nın Hairworks, Physx, MFAA gibi teknolojileri ne olacak?
* Bilgisayarı sadece oyun için değil binlerce farklı şekilde kullanabilirsin.(dosya indirme, video seyretme, render yapma vb...)
* PS4 ü yükseltemezsin. Bilgisayarın ise ister ekran kartını ister işlemcisini yükseltebilirsin. Bu da PS5 almaktan daha ucuza gelecektir.
* Exclusive oyunlara karşılık League of legends, dota 2 gibi oyunlar mevcut. Sevmeyebilirsin. Bu kimsenin sevmediği anlamına gelmez.
* Bazı optimizasyon harikası olan oyunları DSR, VSR ile 4K hatta League of legends 5K da oynanabilir.