PS5 Slim vs Xbox Series X

Vallahi bende ayni ikilemi 4070 Super ile yaşadım onun yerine PS5 alacağım yıllardır PS kullanıyorum seviyorum belirli bir kutuphanem var DualSense nimeti çok guzel ozel oyunlar ilgimi çekiyor PS Plus'taki oyunlar gamepasstekinden daha ilgi çekici benim açımdan fanboy filan degilim zaten bu nesile Xbox Series S ile başladım ardından PC ile devam ettim hiçbiri bir PS kadar sarmadı beni tabii ki kişiden kişiye değişebilir benim kutuphanemdeki oyunlarim Plus'taki oyunlar ve konsol alınca yaninda alacağım 1-2 ozel bana uzunca yetecek sizin icinde benzer durumlar gecerliyse alın Xbox'un hiçbir mantığı yok bana kalırsa oldum olası 360 PS3 vardi 360 sevemedim One neslinde PS4 kullandim bir bu nesil ucuz diye Series S aldım oda tatmin etmedi beni.

Series X ;

- Oyun fiyatları ucuz, Game Pass ile ilk günden çıkan AAA oyunlar.

Hogwarts Legacy - 350 TL , RDR 2 - 150 TL vs. aldım.

İndirim günlerinde fiyatlar aşırı düşüyor.

Series X ;

- Oyun fiyatları ucuz, Game Pass ile ilk günden çıkan AAA oyunlar.

Hogwarts Legacy - 350 TL , RDR 2 - 150 TL vs. aldım.

İndirim günlerinde fiyatlar aşırı düşüyor.
Series x fiyat performans gibi oyun fiyatlardan dolayı ps5 ise daha premium gibi kolu teknolojik oyunlari daha sağlam bence burda multi oyun vs hikayeli oyunlar giriyor devreye multi oynuyorsan arada hikayeli xbox al geç multi arada genel olarak hikayeli oynuyorsan ps5 derim

Series x fiyat performans gibi oyun fiyatlardan dolayı ps5 ise daha premium gibi kolu teknolojik oyunlari daha sağlam bence burda multi oyun vs hikayeli oyunlar giriyor devreye multi oynuyorsan arada hikayeli xbox al geç multi arada genel olarak hikayeli oynuyorsan ps5 derim

Bir oyuna 3000 lira isteyen oyun konsolu alınmamalı. Adamlar kafaları her estiğinde store fiyatlarını arttırıyorlar.

Yarın PS Plus fiyatlarını da iki katına çıkarmayacakları ne malum ? Ben Sony'e güvenmiyorum hiçbir şekilde.

Bir oyuna 3000 lira isteyen oyun konsolu alınmamalı. Adamlar kafaları her estiğinde Store fiyatlarını arttırıyorlar.

Yarın PS Plus fiyatlarını da iki katına çıkarmayacakları ne malum? Ben Sony'e güvenmiyorum hiçbir şekilde.

Haklisiniz ben tercih ediyorum cunku seviyorum bir ozelligi var oyunlari alabilecek durumumda var almak istemeyene lafım olmaz ama o kadar para verdiğim aletin özel kolu oyunu avantajı yoksa bana mantıklı degil.

Haklisiniz ben tercih ediyorum cunku seviyorum bir ozelligi var oyunlari alabilecek durumumda var almak istemeyene lafım olmaz ama o kadar para verdiğim aletin özel kolu oyunu avantajı yoksa bana mantıklı degil.
Kesinlikle xb oyunları ucuz olsa bile series x in kendisi gereksiz pahalı ayrıca kolunda teknoloji yol özel oyun yok tek yani ucuz olması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı