PS5 Slim vs Xbox Series X

Neden öyle düşündünüz? Pil daha iyi aslında. Uzun sürede kolun bataryasının sağlığı düşecek ve bataryası daha az dayanacak. Pilde öyle değil tak-çıkar mantığı. Büyük kapasiteli pil kullanırsan her türlü daha iyi olur.

Evet pil sure bakımından iyi ama kolun ozelligi olmaması adaptive trigger haptic feedback gibi o urunu piyasadaki diger kollardan farklı kilmiyor o yonunden de PS5 daha iyi gibi.

Neden öyle düşündünüz? Pil daha iyi aslında. Uzun sürede kolun bataryasının sağlığı düşecek ve bataryası daha az dayanacak. Pilde öyle değil tak-çıkar mantığı. Büyük kapasiteli pil kullanırsan her türlü daha iyi olur.
Dediğiniz yön doğru ama pil tak çıkar yinede eski yöntem bence

Bu video sizi aydınlatacakdir iyi seyirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi bir PC sahibiyseniz PS5 Slim.

Fakat iyi bir PC sahibi değilseniz Xbox Series X.

Microsoft son yaptığı zamlardan dolayı bu uygun fiyat muhabbeti de kalktı, yeni nesil oyun konsolu demek yeni nesil oyun demek, Xbox Store açın buyurun fiyatlara kendiniz bakın, aboneliği kenara koyuyorum fakat durum bu.

Özel oyunları rekabete dahil etmiyorum fakat onun hakkında konuşursam da Xbox aldığınızda adamakıllı oynayabileceğiniz tek oyun var o da Quantum Break, Özel oyun açısından.

PS PC'den bağımsızdır. Xbox öyle değil. Konsol alan adam özel ve AAA oyunlar oynamak ve gamepad üzerinden oynadığı özel oyunların hissiyatını hissetmek için alır. Xbox'ta pek fazla çeşit yok ama PS'de var. Örneğin GTA 6 çıkacak ikisinden de oynayabiliyorsun böyle de iki taraf için eşit şartlar da var. Gamepad kısmında ise Xbox kullanış açısından biraz daha uzun ömürlü. PS alan adam da bir kolu dert etmez herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı