PS5 vs Xbox series X

Para varsa PS5 tercih edilmeli, mutlaka oynanması gereken exclusive oyunlar PS5'te bulunuyor çünkü, ama bir oyuna 80 Euro yani 720 TL olunca insan Game Pass'e gidiyor, bethesda oyunları Gamepass'e mutlaka gelir, ama gerçektende oynanması gereken exclusive oyunları var.

Haklısınız. Fiyatlar harbiden 9000'e yaklaşır mı? Böyle fırsatçı devlet görmedim ya.
 
Evet de neden 8500 olsun Xbox geçen günlerde açıkladı vergi durumu aynıyken 7500 idi. PS5'te o civarda çıkmaz mı? Vergi değişmiyor neticede sadece kur var etken.
İnternette gördüğümü söylüyorum bende onun yalancısıyım ama dediğin doğru haklısın mantık olarak öyle olması lazım. Xbox'ta açıkladığı fiyatı kaldırmıştı zaten sitesinde. Belki onlarda yükseltirler bilemiyorum.
 
Evet konsol fiyatları üzdü neticede. Ben ocak gibi almayı planlıyordum zaten. Fiyatlar bu şekilde Türkiye'ye girerse ocak ayında düşer mi bilemem. İnşallah düşer. Böyle fırsatçılar yüzünden hevesimiz kursağımızda kalıyor.
Evet sessiz kalmayın konuşalım lütfen. Bu cihaz 7500 civarı olmayacak gibi duruyor çoğu haber 8000-8500 hatta 9000 beklendiğini söylüyor. Fiyat gerçekten ürkütücü.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı