PS5 vs Xbox Series X

EiENN7

Decapat
Daha fazla  
2 ay içinde PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum fakat özellik ve abonelik sistemi açısından hangisi daha iyi? Oyunlara para vermek istemiyorum ama alırsam FIFA, NBA 2K, Last of Us, God of War gibi oyunları almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan abonelik sistemi ve konsolun uzun ömürlü olması. PS Plus'ın içinde güzel oyunlar var gibi duruyor ama Xbox Game Pass'de sürekli yeni oyunlar ekleniyor. Sadece abonelik ve uzun ömürlü kullanımda hangi konsol daha iyi olur?

2 ay içinde PS5 veya Xbox Series X almayı düşünüyorum fakat özellik ve abonelik sistemi açısından hangisi daha iyi? Oyunlara para vermek istemiyorum ama alırsam FIFA, NBA 2K, Last of Us, God of War gibi oyunları almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan abonelik sistemi ve konsolun uzun ömürlü olması. PS Plus'ın içinde güzel oyunlar var gibi duruyor ama Xbox Game Pass'de sürekli yeni oyunlar ekleniyor. Sadece abonelik ve uzun ömürlü kullanımda hangi konsol daha iyi olur?
Hocam bence ps5 daha ütsün ps plus sistemi var aylık 60 TL ama game pass zamlandı 80TL oldu aylık ve platstation'ın özel oyunları daha iyi ben olsam ps5 alırdım bu arada ps5 kullanıcısıyım.

PS5 çünkü oyun olarak daha önde PS, Hem Xbox Series X'ten daha ucuz ama oyunlara 2,3k verirsin.

Donanım açısından xbox daha güçlü. Fakat kendine has oyun açısından da ps daha iyi. Game pass açısından ise xboxun daha fazla oyunu var diyebiliyorum game pass ta yanlışım olduysa Kb.

Sizin nasıl oyun oynayacağınız göre değişir. Ben exculusive oyun oynarım hikaye severim diyorsanız ps5 yok ben arcade severim oyunlara da pek para vermeyi sevmem diyorsanız Xbox. Xbox güç konusunda daha güçlü. Aylık abonelik kısmında da. Dediğim gibi tarzınıza göre değişir.

Kesinlikle PS5.Yıllık PS Plus ile rahatına bakarsın. Zaten her ay 3 tane oyun veriyor ve oyunlar senin oluyor. Bir de oyun kataloğundada çok güzel yapımlar var. PS5 ile XSX arasında fiyat farkıda var. PS5 daha ucuz.

Xbox Series X bu kriterlerde sizin almanız gereken konsol.

Game Pass zamlanınca biraz sogudum Series X'den ve PC sürümü aboneliğim var ve oyunları bana iyi gelmedi. Ama diyorsanız ki uzun zaman sonra iyi oyunlar çıkacak exclusive oyunlardan bahsediyorum çünkü iki konsolu alsam bile kesin olarak FIFA ve NBA oynayacağım, Bunların yanında birkaç tanede exclusive oyun oynamak istiyorum o zaman dediğiniz gibi Series X mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı