PS5 vs Xbox Series X

Emreeeew

Decapat
Daha fazla  
1650 Ti ekran kartlik bir bilgisayarım var. CS, ETS, Valorant, MC ve fifa gibi oyunlari oynuyorum ama konsol aldiktan sonra hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum. PS5 19.500, Xbox Series X 22.500 fiyata buldum. Kafama takilan sorulardan birisi oyun fiyatları. PS de cidden cok mu pahali? Oyle cok oyun almam ama hosuma giderse almak da isterim. Bilgisayar değiştirmeyi düşünmuyorum.

1650 Ti ekran kartlik bir bilgisayarım var. CS, ETS, Valorant, MC ve FIFA gibi oyunlari oynuyorum ama konsol aldiktan sonra hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum. PS5 19.500, Xbox Series X 22.500 fiyata buldum. Kafama takilan sorulardan birisi oyun fiyatları. PS de cidden cok mu pahali? Oyle cok oyun almam ama hosuma giderse almak da isterim. Bilgisayar değiştirmeyi düşünmuyorum.

PS oyunları, genelde özel yapımlar olduğu için daha pahalı ve kalitelidir. Xbox oyunları da kalitelidir ancak çoğu oyun PC'de bulunan oyunlardır. Yani alacağınız konsolu hangi oyunları oynayacağınıza göre seçmelisiniz.

PS oyunlarını oynayacak mısınız? TLOU gibi. PS oyunları Xbox'a göre pahalı.

Hocam oynamak isterim ama PSdeki oyun fiyatlari gozumu korkutuyor.

PS oyunları, genelde özel yapımlar olduğu için daha pahalı ve kalitelidir. Xbox oyunları da kalitelidir ancak çoğu oyun PC'de bulunan oyunlardır. Yani alacağınız konsolu hangi oyunları oynayacağınıza göre seçmelisiniz.

Hocam daha cok yaris, futbol ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Xbox'da hikayeli oyun hiç yok mu?

Eğer özel oyun oynamak istiyorsan depolama diyorsan PS5 performans ve ucuzluk bakımından Xbox benim terciğim Xbox'dan yana olurdu.

Ozel oyunlar cok guzel geliyor ama bir yandan oyun fiyatlari kafami karistiriyor.

Hocam oynamak isterim ama psdeki oyun fiyatlari gozumu korkutuyor.

Hocam daha cok yaris, futbol ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Xbox'da hikayeli oyun hiç yok mu?

Ozel oyunlar cok guzel geliyor ama bir yandan oyun fiyatlari kafami karistiritiriyor.

Xbox'un ülkeye göre fiyatlandırması var o bakımdan iyi ve Game Pass'ı paylaşabiliyosun codm gibi oyunlar beleşe gelir Xbox 360 kullanıcısı olarak söylüyorum Türkiye şartlarında maalesef Xbox daha iyi performansta PS5.

Xbox'un ülkeye göre fiyatlandırması var o bakımdan iyi ve Game Pass'ı paylaşabiliyosun codm gibi oyunlar beleşe gelir Xbox 360 kullanıcısı olarak söylüyorum Türkiye şartlarında maalesef Xbox daha iyi performansta PS5.

Peki hocam ileride PC aldiktan sonra PS5 ile takas yapilabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı