T
tonyjaa321
Ziyaretçi
- AMD FX 8370E işlemci.
- 8 GB ram.
- Windows 7.
- R9 280X kart.
- Msi 970a g46 ana kart.
Evet buldum ışığı şimdi ne yapayım?Rengi ve yeri her kasaya göre değişir. Kasanın önünde usb bağlantıların oralarda ve kırmızı renkte olur.Eki Görüntüle 106961
Yani şimdi ışık sürekli yanıyorsa HDD bozuk yanıp sönüyorsa neden?Oyuna gir oyunda takılma olduğu anda HDD ışığına bak sürekli yanıyorsa hiç yanıp sönmüyorsa HDD %100 kullanılıyor demek ve o yüzden oyunun donuyor. Aynı sorunu bende yaşadım ışık sürekli yanınca pc kitleniyordu fare bile hareket etmiyordu 2 dk sonra pc kendine geliyordu.
Çözüm: SSD almak, pc gereksiz çalışan programları silmek, bende hiçbiri işe yaramadı temiz format attım düzeldi.
Ben tam anlamıyorum ama sanki kasma sırasında çok yanık kalıyor sonra yanıp sönmeye başlıyor takılma sırasında çok yanıyor sanki video çekeyim istersen birde kaç rpm olduğuna nasıl bakarım?HDD yanıp sönmesi hdd kullanılıyor demek sürekli yanması HDD çok ağır bi yük biniyor %100 kullanılıyor demek. Buna HDD bozuk diyemeyiz HDD hızı kaç rpm ? HDD %100 kullanılıncada oyuna yetişemiyor ve donmalar oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.