T
tonyjaa321
Ziyaretçi
- AMD FX 8370E işlemci.
- 8 GB ram.
- Windows 7.
- R9 280X kart.
- Msi 970a g46 ana kart.
İşlemci kullanımı %100 derken?İşlemci kullanımı %100 ondanda kaynaklanıyor olabilir.Valla ben emin olamadım bi başkası yorum yapsın.
Cpu 100 değil ki, 60 geçmiyor.Zaten üstteki resimde Cpu %100 system fan 1 %100 yazıyor. Maşallah. Konuda 6. postta yazdım bir cpu'ya bakar mısın? Hangi programlar %100'e dayandırıyor diye ama demek ki umursama gereği duymamış bayram başkan.
Akşam sonuçları yazacağım. Sence anakart ile ilgili midir abi sorun?İlk olarak şunu söyleyeyim. Çok kez söylemiştima ma dinleyen hala olmamış o yüzden kısaca yazayım. 970 olan anakart FX serisi işlemci takmayın. Bunlar gibi belirsiz sorunlar yaşarsınız. Yani ucuza kaçayım derken daha pahalı ya patlar size. Genel çözümleri sunacağım düzelmezse anakarttan şüphelenmen gerekir.
İlk olarak bios güncelle V 2.7 değilse.
http://download.msi.com/bos_exe/7693v27.zip
İmzamdan Aida64 raporu çıkartıp paylaşın. HDtune ile Error scan ve healt bölümlerinin sonuç resimlerini paylaşın.
Olma ihtimali yüksek.Sence anakart ile ilgili midir abi sorun?
Elektrikten olamaz değil mi? Topraklama zayıf olduğundan dolayı?Olma ihtimali yüksek.
Olma ihtimali var. Dalgalanmalarda sistem kendini kapatabilir mavi ekranlar olabilir.Elektrikten olamaz değil mi? Topraklama zayıf olduğundan dolayı?
Tamam anladım akşam atarım testleri.Olma ihtimali var. Dalgalanmalarda sistem kendini kapatabilir mavi ekranlar olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.