Temiz kurulum derken?
Flash Disk'e yükleyip sıfırdan kurulum yapmak.
Olmaz. Silinir.
@Thrian hocam boş ver bunları palarva hepsi virüs bulaşması çok zor kredi kartını alıp bir harcama yaparsa banka paranızı verir ailenize bir şey söylemezsiniz zaten bu çoğu insanın başına geliyor kredi kartı bilgilerini çalıyorlar insanların keyloggerden falan korkuyorsanız sanki bir yerden alışveriş yapıyormuş gibi tamamen aklınızdan uydurduğunuz kredi kartı numarası girin zaten hemen anlar ve kart bilgilerini buldum diye size yazar o zaman temiz kurulum yaparsınız ama öyle bir şey olmaz tamamen palavra çok stres etmişsiniz.
Hocam tabirii caizse çocuk sizi çok fazla korkutmuş sizi kandırdığı her yerden belli basın engeli geçin.
Hocam çocuk bana gösterdi kredi kartlarıyla harcadığını bir de üstüne bana attığını iddia ediyor çocuğu da engelledim yani hala bilgisayarın içinde virüs varsa yazamaz.
Yahu hocam bende size isteyin bir sürü kart göstereyim kolumu bile kaldırmama gerek yok çok basit bir şey zaten çok riskli başı belaya girer büyük ihtimal bakkaldan çikolata çalınca kendilerini illegal, gizemli falan sanan tipler bunlar boş verin hiçbir şey olmaz.
Hocam ama o gösterdiği kartlar ile oyuna para yatırmış benim kredi kartımla da yatırır ya da hesaplarımı çalar.
Büyük ihtimal 2 gün sonra sana gösterdiği hesaplari hepsi ban yiyecek ve biraz daha riskli işlere girerse evine mahkeme kağıdı gelecek ve süt dökmüş kediye dönecek kartınızdan bir şey alırsa sen hiçbir şey söylemezsin zaten kartı çalınıp alışveriş yapılan kişilerin zararını banka ödüyor ve de her yerden alışverış yapamaz 3D denen bir güvenlik sistemi var senin telefonuna SMS gelir ve sen o kodu ona söylemediğin sürece bir şey yapamaz 3D olmayan sitelerden harcama yaparsada dediğim gibi paranızı kesin alırsınız hatta üzerine giderseniz mahkemelik bile olur.
Yok hocam zaten 1 hesap o hesapta 5 tane kredi kartından bir şey almış ve onlar da çaldıkları diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.