Red Dead Redemption 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur

Şaheser denebilecek bir oyun gerçekten. Büyük ihtimalle GTA 6'ya da RDR 3 çıkına kadar benim için gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kalacak. Hâlâ arada sırada geçmiş Save'ime dönüp arthur reisler biraz takılırım.

Ya GTA serisini severim oynarım hastası değilimdir o kadar ama bu oyun böyleyse GTA 6'yı hayal edemiyorum gerçekten.

Steamda olan oylamaya göre zengin hikayeye sahip üstün oyun ödülünü almıştır kendileri.
Bu oylamayı steam'da oyuna sahip olan olmayan herkes yaptı tabi buna bende dahil.
Oyun gerçekten sanat eseri gece uyuyamayıp triplere girip saatlerce ağladım ilk bitirdiğimde.
Sanki orda hayat yaşadım gerçekten sağlam oyun böylesini henüz oynamadım.
Yani Odyssey bence baş edemez RDR ile ama sizin fikriniz.
God of war desen belki .

Steamda olan oylamaya göre zengin hikayeye sahip üstün oyun ödülünü almıştır kendileri.
Bu oylamayı Steam'da oyuna sahip olan olmayan herkes yaptı tabii buna bende dahil.
Oyun gerçekten sanat eseri gece uyuyamayıp triplere girip saatlerce ağladım ilk bitirdiğimde.
Sanki orada hayat yaşadım gerçekten sağlam oyun böylesini henüz oynamadım.

Sizin kadar tribe girmedim ama ben de hastasıyım yani ne diyeyim. Şaka bir yana sanat eseri gerçekten. Birçok dizi ve filmden daha iyi bir işleyişi var.
arthur öldüğünde helvasını dağıttın mı 😆

Sizin kadar tribe girmedim ama ben de hastasıyım yani ne diyeyim arthur öldüğünde helvasını dağıttın mı 😆 şaka bir yana sanat eseri gerçekten. Birçok dizi ve filmden daha iyi bir işleyişi var.
Assasins creed oyununda animusla bağlanmış gibiydim ötesi yok 😄bu arada
Ac vallhala oynuyorum kesinlikle keyif almıyorum pişmanım aldığıma. Ubisoftun başka oyununu alacağımı düşünmüyorum. Bu arada ac odyssey'i de bitirdim sonrası tat vermiyor. Sanki witcher 4 oynamışım gibi hissettirmişti o oyunda pek önermiyorum gidin witcher 3 oynayın henüz oynamadıysanız 😃😃
Witcher 4 çıkmaz bekliyorsanız odyssey oynayın mekanik tarz neredeyse aynı 😄

Son düzenleme:
Oynamayanlar için ağır spoiler bu arada, bence sürprizbozana koyun.

Üstünden çok süre geçti vallahi daha bilmeyen varsa umrumda olmaz yani her yerde spoilerı var. Ama dediniz diye yine de koyuyorum.
Assassin's Creed oyununda animusla bağlanmış gibiydim ötesi yok 😄bu arada.
AC vallhala oynuyorum kesinlikle keyif almıyorum pişmanım aldığıma. Ubisoft'un başka oyununu alacağımı düşünmüyorum.

Valhalla'yı ben beğendim. Ubisoft oyunlarını beklentiye girerek oynarsanız üzülürsünüz. Ben hiçbir beklentiye girmedim amacım sadece viking döneminde geçen bir AAA oyun oynamaktı ve oynadım gayet beğendim. Ubisoft oyunlarını beklentiye girerek oynarsan üzülürsün, kalbin kırılır. Mesela ben Far Cry 6 için zerre beklentiye girmiyorum. Dolayısıyla nasıl çıkarsa çıksın bence saracak beni oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı