Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

Vurulduğu yere göre tepki vermesi var ve sadece kafa patlamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunu karşılaştırıyorsun ya ne diyeyim :D

Hiçbir artı göremiyorum. Mafia 2 aynısının daha hızlısı.

Ayrıca sadece kafası patlıyor. Pompalı tüfek kullandığında sadece diğer uzuvlar kopuyor.

Tabanca ile bacak koparabileceğini düşünüyorsan senin sorunun.

Girip deneyeceğim dostumn. Önerdiğin bir mermi var mı uzuv koparmak için?

Patlayan mermiler var oyunda Fence'lerde "Express explosive pamphlet" olarak satılıyor kılavuzu aldıktan sonra hayvan yağları ile yapabilirsiniz.

Patlayan mermiler var oyunda Fence'lerde "Express explosive pamphlet" olarak satılıyor kılavuzu aldıktan sonra hayvan yağları ile yapabilirsiniz.

İlla bu mermi mi gerekiyor? Örneğin şimdi yüksek hızlı ve ekspress mermiyle denedim fakat hiçbir uzuv kopmuyor. Aynı şeyi tüfekte de denedim fakat olmuyor. Bir de bahsettiğiniz şey bomba tarzı bir mermiyse zaten patlayınca uzuvlarının kopması lazım.

İlla bu mermi mi gerekiyor? Örneğin şimdi yüksek hızlı ve ekspress mermiyle denedim fakat hiçbir uzuv kopmuyor. Aynı şeyi tüfekte de denedim fakat olmuyor. Bir de bahsettiğiniz şey bomba tarzı bir mermiyse zaten patlayınca uzuvlarının kopması lazım.

Mermi sıkıyorsun değdiği yeri patlatıyor.

Ayrıca birinin öldüğünü anlamak ile vuruş hissi aynı şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı