Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

RDR2 gördüğüm en kaliteli oyundur. GTA 6 gelene kadar da değişmeyeceğine eminim.

Evet kaliteli bir oyun benim için. Fakat gereksiz uzatıldığını düşünüyorum oyunun. Örneğin chapter 2 benim için tamamen hayal kırıklığı. Chapter 5 de aynı şekilde. Chapter 2 tamamen hikaye boş kalmasın diye yapılmış bir chapter. Chapter 5'in sadece sonunu beğendim. Grafikler güzel, detaylar güzel, hikaye öyle abartı bir hikaye olmasa da güzel bence. Mekaniklere gelirsek at sürme mekanikleri tek kelimeyle berbat. At kendi kendine dönüyor bazen durmuyor. Dead Eye mekaniğini de hiç beğenmedim içki içiyorsun zaman duruyor bütün adamları vuruyorsun. Genelde kullanmadım fakat bazı görevlerde zorunlu olarak kullanıyorum aksi takdirde 4-5 kişi atla kovalamalarda öldürülemiyor. Hikayedeki zorunlu görevler hariç.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abartı tepki göremedim, sadece fikrimi belirttim niye bu kadar ağladın ki? :D en az konu sahibi kadar benim de, senin de fikir belirtme hakkı var.

Adam oyun oynayıp oynamayacağını sana mı soracak? İstediği gibi oyun oynayabilir. Yazdıklarıma cevap bile vermiyorsun sadece tepki atıyorsun :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yakın dövüş desen Mafia 2'nin bile yakın dövüşü daha iyi.
Sen ciddi olamazsın.

Yani iki oyunu da oynamasak neyse de. İkimizin oynadığı Mafia 2 aynı Mafia 2 mi acaba?

RDR 2'de her attığın yumruğu hissediyorsun. Mafia 2 ile karşılaştırmak absürt olur. Ayrıca sadece kafa parçalanmıyor bacak, kol gibi uzuvların da pompalıyla sıkarsan parçalandigini görebilirsin.
 
Son düzenleme:
RDR 2'de her attığın yumruğu hissediyorsun. Mafia 2 ile karşılaştırmak absürt olur. Ayrıca sadece kafa parçalanmıyor bacak, kol gibi uzuvların da pompalıyla sıkarsan parçalandigini görebilirsin.

Yazmışım zaten diğer mesajımda sadece pompalıyla parçalanıyor diye.
 
Bir Doom kadar vuruş hissinin sağlam olduğunu söyleyemem ama yine de RDR 2'nin vuruş hissi gayet iyi. Sanki oynadığınız her oyun bunu çok iyi becerebiliyor da.

Konu RDR2'yken diğer oyunlara çeviriyorsunuz konuyu. Sonra örnek verince yok türleri aynı değil yok şöyle yok böyle. TLOU part 2'nin vuruş hissi çok daha iyi yakın dövüş olsun ateşli silahlar olsun. Dying Light 2 aynı şekilde vuruş hissi efsane God of War aynı şekilde vuruş hissi efsane.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı