İnceleme Red Dead Redemption 2

O yan görevleri John ile de yapabilirsin. Ek olarak eğer Arthur yeni öldüyse oyun bugün bitmeyebilir.
Dün öldü hocam rahmetli tam öldüğü an efsane bir SS yakaladım. Şuan Kapanış 2 ye geçtim üstüne 2-3 bölüm yaptım oynuyorum hala peki tüm görevler bitince haritada yine gezebilecekmiyim yoksa yeni oyunamı yönlendirecek. Bir de Online nasıl sarıyor mu ne yapılılıyor mesela?

Tamamen bitirmene az kalmış. Bitirince haritada istediğin gibi gezip yan görev yapabileceksin ancak John Marston olarak yapabilirsin bunları.

Tamamen bitirmene az kalmış. Bitirince haritada istediğin gibi gezip yan görev yapabileceksin ancak John Marston olarak yapabilirsin bunları.
Hocam bir görevde takıldım bug var sanırım ya kafayı yiyecem aynı sahneyi izlemekten gına geldi.

Sadie ile bir vadi gibi bir yere gidiyoruz yeni haritada BlackWater bardan alıyoruz dürbünle bak diyor dürbünü eline almadı ilk başta sonra oyun dondu kapatıp açtım dürbünü elime aldım bu seferde dürbün açılmıyor sonra cover aldım Sadie'nin yanına oyun yine dondu.

Çok ilginç, oyunu 5-6 kere bitirmeme rağmen böyle bir hatayla karşılaşmadım. Oyunu tekrar kapatıp açmayı dene. Olmazsa YouTube'ta bir araştırma yap, belki bu hatayla karşılaşıp çözen birileri vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dk: 7.15 hocam burası grafik yamasından mı diyeceğim de 50 saatir sorun çıkarmadı şimdi mi çıkarıyor anlamadım. Yamayı deaktif yaptım bir daha deniyorum şimdi.

@Attacksaw

Türkçe yama kullanıyorsan ondan kaynaklı da olabilir, onu da kapatmayı dene.
Olmadı maalesef yine hatta ölüp 3 kere ölünce skip mission yapiyim diyorum ölünce yeniden başlat diyorum görevi yine donuyor. Bir de türkçe yamayı kapatıp deniyim oda olmassa save dosyası bakayım internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…