İnceleme Red Dead Redemption 2

Gerçekten incelemelerinizi çok detaylı ve uğraşarak yapıyorsunuz. Sizi takdir ediyorum, ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim Böyle yazılar yazmayı seviyorum.

Çıkış tarihinin üzerine 5 yıl geçmesine rağmen maalesef hala RDR 2'den iyisi yapılamadı. Umarım daha iyisini yakın zamanda yapabilirler.

Bu seviyeye ancak GTA VI çıkabilir gibi görünüyor şimdilik, ondan da emin değilim hatta.

@Walter H. White hocam kullandığınız grafik ayarları nedir? Ben ilk defa sizde gördüm bu kadar iyi ekran fotolarını? Veya ekstra bir şey mi kullandınız?

Neredeyse gerçek gibi çok iyi.

Ekstra hiçbir mod vs. kullanmadım, ekran görüntüleri oyunun doğal hâlinden. Aşağıdaki iki videoda gösterilen grafik ayarlarını kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam TAA mı çok yüksek MSAA mı var bilemedim ama çok keskin güzel görünüyor cidden beğendim.

Elinize sağlık oynamış biri olarak tarihi eser bir oyun bana göre şahane, inceleme çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.

Çok güzel inceleme olmuş, indirimde aldığım ve pişman olmadığım oyunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…