İnceleme Red Dead Redemption 2

Technopat`ta gördüğüm en uzun yazı.

Valla kitap gibi yazmışsınız Birkaç bir şey ben de söylemek isterim: Hayatımda oynadığım en detaylı ve gerçekçi oyundu. Bir oyun her şeyiyle mükemmeldi; fakat oyunda tek eksiğin Türkçe dil desteği olmamasıydı. İleri düzey İngilizceye sahibim, benim açımdan sorun olmuyor; fakat böyle detaylı oyunda Türkçe dil desteğinin olmasını da isterdim. Rockstar Games'in açık dünya oyunları da harika oluyor. Diğer oyunlar gibi illa açık dünya görevlerini yapın diye zorlamıyor.

Türkçe olarak çıkmasını ben de çok isterdim. Açık dünya konusunda da Rockstar gerçekten ayrı bir seviye, kendine açık dünya diyen diğer oyunların hâlini görüyoruz.

@Walter H. White Rockstar Games bu konuda gerçekten iyi. 2013'de çıkardığı GTA 5'den rahatlıkla bunu görebiliyoruz. Oyunda araba sürerken aniden karşına bir görev çıkıyor ve bu görev haritada yer almıyor İsteğe bağlı tamamen, şu görevi yap diye zorlamıyor.

En iyi yaptıkları iş de bu. Rockstar oyunları birbirinin aynısı yan görevleri ana hikâyede ilerlemek için yapmaya zorlayan oyunların yanında ilaç gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…