İnceleme Red Dead Redemption 2

Arkadaşlar adama hak verin bende oyunu 12 saat civarında beğenmeyerek oynadım şuan 31. saatindeyim oyun akıyor şimdi. Oyunun ilk başları ciddi anlamda sıkıcı ve ultra ağır buna kimse itiraz edemez. 12. saatten sonra oyun açılıyor zevk almaya başladım 2 gündür de deli gibi oynuyorum oyunu ilk oynadığımda beğenmediğimi çok ağır olduğunu söylemiştim konularda herkes şans ver ileride açılıyor dedi gerçekten açıldı şuan beğeniyorum bir kaç seyahat konusunda hala sorunlarım var ama alıştık.

Edit: 36 saat olmuş.

Oyunun ilk başları ciddi anlamda sıkıcı ve ultra ağır buna kimse itiraz edemez.

Oyunun yavaş açıldığından ve bunun sebebinden incelememde bahsettim.

Oyundan keyif almana başlamana sevindim.

Öncelikle emeğinize saygı duyuyorum gerçekten güzel ve derin bir inceleme yazısı olduğunu düşünüyorum. Birçok öneri ve inceleme sonucunda ben de büyük bir hevesle bu oyunu aldım ve kendimi zorlayarak, ilerleyen bölümlerde güzelleşiyordur belki diyerek 15 saat kadar oynayabildim ve sonunda dayanamayıp sildim. Benim için gerçekten beklentimi karşılayamayan sıkıcı bir oyun oldu. Güzellik göreceli bir kavram, sizin sanat eseri olarak gördüğünüz oyun maalesef benim için sıkıcı. Yine de tekrar belirteyim güzel bir inceleme yazısı olmuş.

Bu oyun için 15 saat yeterli değil, 60 saatlik hikâyeye sahip bir oyundan bahsediyoruz. Yukarıdaki arkadaş da ilk başta sıkıldığından ama sonradan oyunun açıldığdan bahsetmiş. Oyuna bir şans daha vermeni öneririm.

Şu oyun bir beni sarmadı herhalde ya. Şans vermek istiyorum da başları bana çok sıkıcı gelmişti, şimdi tekrar başlasam yine o bölümleri geçmem gerekecek ve en önemlisi de bırakmadan yapabilir miyim diye düşünüyorum. Onun dışında grafikleri, oynanışı vs. gayet güzel görünüyor.

En üstte yazdığımı okuyun hocam şans verin yine sıkarsa Trainer patlatın.

@Walter H. White Hocam grafik ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Fotoğraflarda çok kaliteli duruyor da.

Bu iki videoda gösterilen ayarları kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…