İnceleme Red Dead Redemption 2

@Walter H. White
Hocam bir ara araştırma konusu olarak bu oyunun fiziklerini (Euphoria fizik motoru) ve RAGE hakkında bir araştırma yapmak istiyordum detaylı bir şekilde, bunların hakkında bilginiz varsa, bizi aydınlatır mısınız?

Vay arkadaş bu Red Dead Redemption 2 neden bu kadar çok tartışma sebebi oluyor ya, Souls oyunları bile bu kadar tartışmalı yapımlar olmuyorlar

Tartışma falan yoktu aslında, biri geldi bir saat oynamış vuruş hissine kötü diyor İlgi çekmek için sanırım.

O konuda çok detaylı bir bilgim yok aslında, Euphoria motorunu ilk başta Rockstar'ın kullandığını, sonra da RAGE motoruna entegre ettiğini biliyorum.

Evet kötü. Çok kötü Fanboyları anlamıyorum. Biri benim en sevdiğim oyuna kötü vs. dese umursamam bile

Evet kötü. Çok kötü Fanatikleri anlamıyorum. Biri benim en sevdiğim oyuna kötü vs. dese umursamam bile

Oyunun her yönünü anlatıp kitap uzunluğunda inceleme yazan adama da fanatik demezsin ya, savunduğum her konuyla ilgili argüman belirttim incelemede Sen oyunun vuruş hissi kötü diye değil ilgi çekmek için kötü diyorsun, bu mesajın da kanıtlıyor bunu. 1 saat oynadığın oyunları değerlendirmeye çalışarak insanları kendine güldürmeye devam et

Tamamdır, teşekkürler bakacağım.

Vuruş hissi olarak silahın gerçeğine yakınlık istiyorsan. Yani vuruş hissinin "iyi" olması kriterin gerçekçilik ise bu oyunlar ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Ama kriterin "eğlence" ise bu oyunlardaki gerçekçi veya tamamen uçuk silahlarla düşmana ateş etmek çok zevkli.

Evet 2 tanımı da biliyorum.

Fanboyluk yaparak komik duruma düşen sensin. Zira basitçe benim mesajıma karşılık "bence vuruş hissi çok iyi" diyebilirdin. Ama "ilk üçe girer" diye fırlarsan ortaya komik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…